Ντιλέινι: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο αγαπημένος μου προπονητής» (vid)

Ντιλέινι: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο αγαπημένος μου προπονητής» (vid)
Ο Μάλκομ Ντιλέινι μίλησε στο gazzetta.gr για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο άσος της Λοκομοτίβ Κουμπάν αναφέρθηκε αρχικά στο ότι τους χαρακτηρίζουν αουτσάιντερ: «Αυτό είναι που λένε τα media από την αρχή της σεζόν. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν αμφιβάλουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν κοιτάξεις τι γράφουν όλοι πιστεύουν στην ΤΣΣΚΑ και την Φενέρμπαχτσε. Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφουν ή τι προβλέπουν. Εμείς θα κάνουμε ότι κάνουμε όλη τη χρονιά και θ' απολαύσουμε τα παιχνίδια».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Με πίστεψε, με ήθελε για τα επόμενα τρία χρόνια, μου έδωσε ηγετικό ρόλο. Προπονούμαστε 4 ώρες τη μέρα. Έχτισε την ομάδα πάνω μου, μου έδωσε την αυτοπεποίθηση. Ξέρει σε τι είμαι καλός, δεν θα ήθελα να έχω κάποιον που φωνάζει όλη την ώρα. Βέβαια, χρειάζεται κι αυτό κάποιες φορές».

Για όταν του είχε κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός όταν βρισκόταν ο Μπαρτζώκας: «Ναι, ο κόουτς ήταν για την ακρίβεια ο λόγος που τσέκαρα την πρόταση, αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα εκτός παρκέ για τα οποία δεν ένιωθα άνετα».