ΣΤΟ FINAL 4 Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ

Μπουρούσης: «Μεγάλη τιμή που έπαιξα με Διαμαντίδη, ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης... χειροκρότησε κι ο ίδιος τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που τον προστάτεψε μετά το τέλος της αναμέτρησης.  

Μπουρούσης: «Μεγάλη τιμή που έπαιξα με Διαμαντίδη, ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο»

Η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε του Παναθηναϊκού κι ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε αρχικά στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που τον πλησίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 Οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ στην κάμερα της Nova: «Πρώτα απ' όλα να ξεκινήσω από το χειροκρότημα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον χειροκρότησα κι εγώ. Είναι μεγάλη μου τιμή που έπαιξα στο πλάι του στην Εθνική. Έχει καταφέρει τόσα πράγματα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ήρθε να με προστατέψει... εντάξει δύο μπουκάλια δεν ήταν τίποτα. Υπάρχει σεβασμός. Εμείς, απόψε πετύχαμε μεγάλη νίκη, βάλαμε εκπληκτικά σουτ. Πάντα παίζω για την φανέλα που φοράω, εμείς πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Είναι επιτυχία για όλη την ομάδα και τον προπονητή. Ξαναπηγαίνω στο Final 4 και με χαροποιεί πολύ αυτό και ευχαριστώ και την οικογένειά μου για τη στήριξη».