Το… μυστικό πίσω από τη μεγάλη επιστροφή του Σλούκα!

Το… μυστικό πίσω από τη μεγάλη επιστροφή του Σλούκα!

Φάνης Παναγιώτου
Το… μυστικό πίσω από τη μεγάλη επιστροφή του Σλούκα!
Ο Κώστας Σλούκας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος. Ωστόσο, τα άφησε όλα πίσω του και στο πρώτο ματς των playoffs της Euroleague έκανε restart!

Ήταν από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ένας τραυματισμός, όμως, στον ώμο τον κράτησε στα… πιτς για περίπου 2,5 μήνες, κάτι που εννοείται πως τον έβγαλε από τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Αναφερόμαστε στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση, ωστόσο δεν ήταν κοντά στον καλό του εαυτό κι έψαχνε τα πατήματα του. Κι εκεί είναι που στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε εν νέου και μάλιστα υπέστη τον πιο ύπουλο τραυματισμό: Πελματιαία απονευρωσίτιδα!

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε εκ νέου στα… πιτς κι έτσι αποφάσισε να αποτανθεί σ’ έναν από τους πλέον ειδικούς, τον Δημήτρη Σκορδή. Πρόκειται για τον φυσιοθεραπευτή που συνεργάζεται με την πλειοψηφία των διεθνών παικτών (σ.σ. το κέντρο του έχουν εμπιστευτεί παίκτες όπως ο Σπανούλης ο Διαμαντίδης και ο Μπουρούσης) με τον Σλούκα να παίρνει το δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες.

Θα καταφέρει η Φενέρ του Σλούκα να κάνει το 2-0 απέναντι στη Ρεάλ; Στο 1.52 προσφέρει η Vistabet τη νίκη των Τούρκων στην κόντρα της Πέμπτης.

Το πρόβλημα, όμως, ήταν αρκετά έντονο. Έτσι, ο Δημήτρης Σκορδής έπειτα από συννενόηση με τη Φενέρμπαχτσε έστειλε στην Πόλη τον συνεργάτη του, Σήφη Κλειδή, καθώς ο Σλούκας δεν μπορούσε να μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην Αθήνα. Ο διεθνής γκαρντ συνέχισε την αποθεραπεία του, τα αποτελέσματα της οποία φάνηκαν στο πρώτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Σλούκας μέτρησε 17 πόντους και ηγήθηκε της ομάδας του, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!

Τον σεβασμό προς τη δουλειά του Δημήτρη Σκορδή και των συνεργατών του τον δείχνει ακόμα το γεγονός ότι πέρυσι είχε έρθει στην Αθήνα ο Βίκτορ Κριάπα, με την ΤΣΣΚΑ να του έχει κάνει πρόταση να μετακομίσει στη Μόσχα, προκειμένου να έχουν αποκλειστική συνεργασία! Ακόμα, στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε υπήρχαν σκέψεις να έρθει στο κέντρο του Σκορδή ο τραυματίας Γιαν Βέσελι, ο οποίος εν τέλει πήγε στις ΗΠΑ για την αποθεραπεία του.

Το σημαντικό, όμως, είναι πως ο Κώστας Σλούκας ταλαιπωρήθηκε πολύ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο φάνηκε πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του και βρίσκει ξανά τον παλιό-καλό του εαυτό!