Στη Λισαβόνα κι ο μάνατζερ του Μήτρογλου

Στη Λισαβόνα κι ο μάνατζερ του Μήτρογλου

Στη Λισαβόνα κι ο μάνατζερ του Μήτρογλου

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, θα είναι στη Λισαβόνα τις επόμενες ώρες ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αγορά του διεθνούς στράικερ.

Χθες, η «A Bola» εμφανίστηκε σίγουρη για την παραμονή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα.

Σήμερα, ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικούς, Παναγιώτης Γαλαριώτης αναμένεται να βρίσκεται στη Λισαβόνα ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την χρήση της οψιόν αγοράς από τους «αετούς» για τον πελάτη του.

Ωστόσο, επίσημα, η πρόταση από την ομάδα της Πορτογαλίας θα μπορεί να κατατεθεί μέσα στο Μάιο, μιας κι η Φούλαμ έχει βάλει ειδικό όρο στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε πέρυσι το καλοκαίρι.

Όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία πάντως κι ο Μήτρογλου θα είναι κάτοικος Λισαβόνας μέχρι το 2020, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.800.000 τον χρόνο καθαρά χωρίς τα μπόνους. Αν επιτευχθούν κι οι προβλεπόμενοι στόχοι τότε το ποσό που θα λάβει θα κυμαίνεται κάπου στα 2.200.000 ευρώ.

Μπορεί οι Βαυαροί να πήραν προβάδισμα, οι «αετοί» της Λισαβώνας όμως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπενφίκα - Μπάγερν, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο «Μητρογκόλ» διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος, έχοντας σκοράρει σε 39 συμμετοχές 22 γκολ και 5 ασίστ, οπότε είναι απολύτως λογικό να θέλουν να τον κρατήσουν πως και πως.

Βέβαια, το κακό είναι ότι δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του Champions League, μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τον ταλαιπωρούσε.

 

Τελευταία Νέα