Μπουρούσης: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον φοβόμαστε»

Μπουρούσης: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον φοβόμαστε»
Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και όσα πρέπει να προσέξουν οι συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Βάσκων για τη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας σέντερ είναι ο βασικός υπεύθυνος για την εξαιρετική πορεία της Λαμποράλ Κούτσα και αρχικά ανέφερε, «Δε σκέφτομαι ότι αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό επειδή έχω βρεθεί αντίπαλός του πολλές φορές. Ανεξαρτήτως αντιπάλου βρισκόμαστε στα playoffs και πρέπει να προετοιμαστούμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι. Κάθε ματς ξεχωριστά».

Στη συνέχεια ο Μπουρούσης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία τα οποία θα παίξουν ρόλο... «πρέπει να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε κάθε ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα. Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μη σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Οι οπαδοί μας ξέρω ότι θα είναι στο πλευρό μας».

Ο Έλληνας σέντερ ανέλυσε και τον αντίπαλο, «ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες με εμπειρία, είναι σπουδαία ομάδα κι έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ αλλά κι εμείς πρέπει να απαντήσουμε βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ και παίζοντας σοβαρή άμυνα».

Ολοκληρώνοντας σχολίασε χαμογελώντας πως, «δεν έχω κάτι με τον Παναθηναϊκό, αγαπώ όλες τις ελληνικές ομάδες. Με τον Ραντούλιτσα έχω βρεθεί αντίπαλος μόλις δύο φορές, αλλά όλοι ξέρουν πόσο δυνατός και πόσο καλός παίκτης είναι, όμως σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό»