Παπάζογλου στο gazzetta.gr: «Όνειρό μου το βήμα παραπάνω στο εξωτερικό»

Παπάζογλου στο gazzetta.gr: «Όνειρό μου το βήμα παραπάνω στο εξωτερικό»

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο gazzetta.gr για την Εθνική που πρέπει να γίνει σύνολο, το μέλλον του που δεν το βλέπει στην Ελλάδα και μιλάει για το όνειρό του που είναι να κάνει το βήμα παραπάνω από την Κορτράικ.

Το ματς της Εθνικής μας με την Ισλανδία έχει τελειώσει. Από το 2-0 ηττηθήκαμε τελικά με 3-2 κι η γεύση που μένει είναι πικρή. Λίγο πριν αποχωρήσει από το «Καραϊσκάκης», ο Θανάσης Παπάζογλου σχολίασε στο gazzetta.gr το τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική μας για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα, μίλησε για το μέλλον του το οποίο βλέπει μακριά από την Ελλάδα και την Κορτράικ, ενώ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο. «Να συνεχίσουμε τη ζωή μας με μια επιφύλαξη» το μήνυμά του για τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν στις Βρυξέλλες και όχι μόνο.

Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός των εν Ελλάδι φιλικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας. Ποια είναι η εικόνα που αφήνει η Εθνική;

«Είναι μια νέα ομάδα, η οποία τώρα στήνεται. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να τη δέσουμε και στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε ό,τι αρνητικό υπήρχε μέχρι τώρα και να δούμε μια νέα Εθνική».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σάουθεντ - Σέφιλντ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Τι οφείλει να αλλάξει η Εθνική για να είναι καλύτερη;

«Πρέπει να δεθεί, πρέπει να γίνει σύνολο η Εθνική. Εχεις πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές με πολλή ποιότητα, που που αγωνίζονται σε πολύ καλά πρωταθλήματα. Από εκεί και ύστερα θα πρέπει να δουλέψουμε με τον προπονητή μας και μεταξύ μας για να μπορέσουμε να κάνουμε την ομάδα σύνολο».

Γενικότερα έχεις μια καλή χρονιά με την φανέλα της Κορτράικ. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

«Εδεσα στην ομάδα, αν και χρειάστηκα λίγο χρόνο. Να σας πω την αλήθεια δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερο πράγματα. Ελπίζω τη νέα χρονιά να τα πάω ακόμη καλύτερα, αυτός είναι ο στόχος μου».

Όνειρό σου για την επόμενη χρονιά είναι να πας ακόμη καλύτερα στην Κορτράικ;

«Όχι, όνειρό μου δεν είναι να παραμείνω στην Κορτράικ, φυσικά είναι το παραπάνω, γιατί νομίζω ότι μέσα από τη δουλειά όλα μπορείς να τα πετύχεις».

Επιστροφή σου στην Ελλάδα βλέπεις;

«Όχι. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω επιστροφή στην Ελλάδα, στόχος μου είναι να μείνω στο εξωτερικό και αυτό θα επιδιώξω. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο κατά πόσο έχουν επηρεάσει τη ζωή εκεί;

«Διάβασα σε ένα άρθρο ότι οι τρομοκράτες έφτασαν και στο Κορτράικ. Σίγουρα έχουμε επηρεαστεί πολύ. Είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει πουθενά και όταν αυτό γίνεται αλλάζει όλη σου η ζωή, υπάρχει ο φόβος στην καθημερινότητά σου. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως πριν, απλά με μια επιφύλαξη μιας και ξέρεις ότι υπάρχει ο κίνδυνος στα πόδια σου. Ακόμη δεν έχω πάει στο Βέλγιο, αν και έχω μάθει ότι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως. Ελπίζω όντως να είναι αλήθεια».

 

Τελευταία Νέα