Περπέρογλου: «Χαρά μου που υπήρξα συμπαίκτης με τον Διαμαντίδη»

Γιάννης Ράμμας
Περπέρογλου: «Χαρά μου που υπήρξα συμπαίκτης με τον Διαμαντίδη»
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τη νέα επιστροφή του στο ΟΑΚΑ (4/12, 21:45/ΕΡΤ2 - 8η αγων. γ' ομίλου), όπου έζησε μερικές απ' τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του δίπλα στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο 31χρονος άλλοτε SF του Παναθηναϊκού (2007-12) και του Ολυμπιακού (2012-14) και νυν της Μπαρτσελόνα μίλησε στη Barca TV για...

...την Αθήνα και τη Βαρκελώνη: «Οι Έλληνες οπαδοί είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο πιο τρελοί. Στη Βαρκελώνη η ατμόσφαιρα είναι ωραία για ένα παίκτη. Προτιμώ τη Βαρκελώνη απ' την Αθήνα γιατί είναι μικρότερη. Αλλά κι οι δύο είναι κοντά στη θάλασσα».

...τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μεταξύ των κορυφαίων ομάδων για πολλά χρόνια κι έχει κατακτήσει 6 Ευρωλίγκες».

...τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Παρότι βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι' αυτούς. Ήταν χαρά μου που υπήρξα συμπαίκτης του».

...το ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ είναι μία απ' τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη. Οι οπαδοί είναι πολύ κοντά στο παρκέ και θα 'ναι ωραία που επιστρέφω. Υποθέτω πως θα υπάρξουν κάποια σφυρίγματα αποδοκιμασίας, αλλά τόσο εγώ όσο κι οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.