Ουαχμπί στο gazzetta.gr: «Μεγάλο ταλέντο ο Πατουλίδης!»

Ουαχμπί στο gazzetta.gr: «Μεγάλο ταλέντο ο Πατουλίδης!»

Δημήτρης Τομαράς
Ουαχμπί στο gazzetta.gr: «Μεγάλο ταλέντο ο Πατουλίδης!»

bet365

O Μοχαμέντ Ουαχμπί, προπονητής των Νέων της Άντερλεχτ σκιαγραφεί στο Gazzetta.gr τον νεαρό Βαγγέλη Πατουλίδη, ο οποίος έχει... τρελάνει Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Σίτι! Τι λέει για τις προοπτικές του και τις Ακαδημίες των Βέλγων.

Ο 14χρονος Πατουλίδης κάνει εντυπωσιακά πράγματα με την ομάδα της Άντερλεχτ, με τις Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και Σίτι να δίνουν... μάχη για την απόκτησή του. Ο ανιψιός της Βούλας Πατουλίδου και γιός Ελλήνων μεταναστών που επέλεξαν το Βέλγιο για να ζήσουν και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, διαπρέπει στους μικρούς της βελγικής ομάδας, που φημίζεται για τις Ακαδημίες της. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον 35χρονο Βέλγο τεχνικό των Νέων του συλλόγου, Μοχαμέντ Ουαχμπί, που έχει δει από κοντά το τι είναι ικανός να κάνει ο Βαγγέλης Πατουλίδης.

«Καταρχήν να σας ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να ξέρω όλα τα παιδιά στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ. Δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Προσωπικά επειδή προπονώ την ομάδα Νέων ρίχνω το βάρος εκεί και παράλληλα βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ άλλα τμήματα. Τον Βαγγέλη βέβαια τον ξέρω. Είναι ένα παιδί που παρότι είναι πολύ μικρός σε ηλικία έχει ξεχωρίσει πολύ. Τον έχω παρακολουθήσει μάλιστα και από κοντά με την ομάδα του σε κάποιες περιπτώσεις ενώ μου έχουν μιλήσει και οι προπονητές του για εκείνον», τόνισε ο Ουαχμπί.

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλο τσαμπουκά, ταχύτητα, τεχνική και πλούσιο ταλέντο. Ποδοσφαιριστής με μυαλό που βλέπει γήπεδο. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και προσηλωμένος στον στόχο του! Όμως το να είναι στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ δεν είναι κάτι απλό και εύκολο. Η ομάδα μας έχει μεγάλη παράδοση στις Ακαδημίες και είναι γεμάτη από μεγάλα ταλέντα. Παρόλα αυτά θεωρώ πως έχει τις προοπτικές να προχωρήσει, να πάει πολύ καλά στην συνέχεια και να βρεθεί σε έναν ακόμα πιο μεγάλο σύλλογο», επισήμανε σχετικά.

Ως προς τις συνθήκες που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής των Βέλγων ξεκαθάρισε πως «επειδή κάνουμε πολύ καλή δουλειά οι συνθήκες είναι δύσκολες για κάθε παιδί. Ο Βαγγέλης είναι μόνο 14 χρονών. Έχει ακόμα χρόνο μπροστά του. Και για να δουλέψει και άλλο και για να βελτιωθεί. Είναι πολύ σημαντικό όμως πως πρόκειται για ένα παιδί για το οποίο γνωρίζω ότι δουλεύει σκληρά και αδιάκοπα και ότι θέλει να πετύχει πολύ. Τον περιμένει πιστεύω ένα λαμπρό μέλλον».

Αξίζει να τονιστεί πως προ ημερών ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ, είχε αποκαλύψει πως για τον Πατουλίδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία κάνοντας λόγο για ποσά που ξεκινούν από 300.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν τα 500.000 ευρώ. Συμπλήρωσε ότι επειδή ο 14χρονος playmaker είναι παίκτης μεγάλης και εγνωσμένης ποιότητας αν και πιτσιρικάς πολύ δύσκολα θα μείνει στην Άντερλεχτ, παρότι οι Βέλγοι θα τον ήθελαν μέχρι τα 16 του εκεί για να του προσφέρουν και υπηκοότητα...

 

Τελευταία Νέα