Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

O Kυριάκος Παπαδόπουλος ξεχώρισε από τους Έλληνες του εξωτερικού αυτής της εβδομάδας, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δοκάρια.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στο Ανόβερο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεχώρισε από τους Έλληνες του εξωτερικού αυτής της εβδομάδας, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στάθηκαν άτυχοι... Τα εξαιρετικά σουτ που πραγματοποίησαν βρήκαν στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην καταλήξει στα δίχτυα.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Δεν αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα (1-1), καθώς έπρεπε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα της Ρόμα κόντρα στην Αταλάντα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό προκειμένου να μπει ο Ντουμπια και να κυνηγήσει η ομάδα του τη νίκη (1-1).

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το ισόπαλο παιχνίδι με την Αταλάντα (1-1), έχοντας καλή απόδοση, βοηθώντας και στο δημιουργικό κομμάτι, πέρα από το ανασταλτικό.

Bαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φιορεντίνα, το οποίο η Βερόνα κέρδισε 1-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Ξεκίνησε βασικός στο Αρτέμιο Φράνκι επί της Φιορεντίνα, αλλά έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε στο 83ο λεπτό στην Φλορεντία και έκανε το σουτ από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ του Ομπαντί στις καθυστερήσεις που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν βασικός κάτω από τα δοκάρια της Ουντινέζε, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από την Κιέβο στο ισόπαλο 1-1.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ήταν στην βασική εντεκάδα της Ουντινέζε, είχε καλή απόδοση, ενώ θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε στην Ουγγαρία, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κιέβο για την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουντινέζε (1-1).

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με την Τορίνο που έληξε 1-1.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν μπορούσε να δώσει το παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σπέτζια που έληξε 0-0.


Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρετζίνα για την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Σαβόια.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν αγωνίστηκε στην ήττα από την Τορίνο με 2-1, εκτός έδρας.
ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν στην βασική εντεκάδα της Λεβάντε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ που έληξε 2-2. Στο πρώτο γκολ δεν φέρει μερίδιο ευθύνης, όμως στο δεύτερο μαρκάρει τον Αλβάρεζ που βγάζει την ασίστ στο Καϊσέντο.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Και στο ματς κόντρα στην Εσπανιόλ ήταν εκτός αποστολής.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Δεν ήταν στην αποστολή της Φούλαμ για την εκτός έδρας νίκη επί της Μπλάκπουλ με 1-0.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Κράτησε για ακόμη ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νόριτς, την οποία η Μίντλεσμπρο κέρδισε με 1-0.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Βασικός στην βαριά ήττα των «κανονιέριδων» με 6-0 από την Νιούκαστλ, εκτός έδρας.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με 6-0 από την Νιουκαστλ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Βασικός κόντρα στην Πάντερμπορν, παίζοντας μάλιστα και στην φυσική του θέση ως κεντρικός αμυντικός. Ήταν πολύ καλός στη νίκη της Μπορούσια με 3-0.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Στο εντός έδρας 4-0 με το Ανόβερο, όχι απλά ήταν στην βασική εντεκάδα, έχοντας καλή απόδοση, αλλά πέτυχε και γκολ, κάνοντας το 3-0 στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Μάιντζ με 3-2 επί της Φράιμπουργκ.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ II): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χέιμστεν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του (0-0).

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάχλινγκερ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Όσναμπρεκ που έληξε 1-1.


Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Eίδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 της ομάδας με την Ράτινγκεν, εκτός έδρας.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Δεν ήταν στην αρχική εντεκάδα της Ντούισμπουργκ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ράτινγκεν, αλλά μπήκε αλλαγή στο 68ο λεπτό.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Για έναν ανεξήγητο λόγο έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Αουφστελουνγκ, με αποτέλεσμα η Βικτόρια να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 2-0.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αουφστελουνγκ, μπήκε αλλαγή στο 71' όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την ήττα με 2-0.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Bασικός σε όλο το παιχνίδι με την Γκάρχινγκ, το οποίο οι Βαυαροί κέρδισαν εύκολα με 2-0.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Bασικός στο επιβλητικό εκτός έδρας 5-1 επί της Άιντραχτ Ρίνε, όμως έγινε αλλαγή στο 52ο λεπτό.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νιόρ, αλλά μπήκε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο η Νιμ γνώρισε την ήττα με 3-2.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν στην αρχική εντεκάδα της Μπενφίκα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπελενένσες, το οποίο οι «δράκοι» κέρδισαν με 2-0. Έχοντας εξασφαλίζει τη νίκη, ο Χόρχε Ζεσούς τον έκανε αλλαγή στο 88ο λεπτό.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Εστορίλ (2-1), όμως μπήκε αλλαγή στο 61ο λεπτό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Η άμυνα της Βίλεμ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τερματοφύλακας να βρεθεί εκτεθειμένος πολλές φορές και τελικά η ομάδα του να γνωρίσει την βαριά εντός έδρας ήττα από την Χρόνιγκεν με 4-1.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, αλλά ακόμη δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Δεν ήταν στην αποστολή της Φένλο στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Χέλμοντ Σπορτ.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Βασικός στη νίκη με 3-0 επί της Ναϊμένγκεν.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Bασικός και με πολύ καλή απόδοση στο επιβλητικό εκτός έδρας 5-1 επί της Πέρουβελς.


Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κορτράικ (1-1).

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη επί της Άντερλεχτ με 2-1.


ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Ο Ρομπέρτο Κάρλος τον έχει θέσει εκτός ομάδας, με αποτέλεσμα να μην ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 1-1 με την Μερσίν Ιντμανιουρντου.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Τσεαλαούλ Πιατρ Νεμτ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βοτοτσάνι, στο οποίο η ομάδα του έχασε 2-0.


Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή της Άστρα για την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Βιτορούλ.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη επί της Παντούρι με 1-0.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη επί της Ριντ με 1-0.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλασκ Βρόσλαβ που έληξε 3-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης και με το σκορ στο 1-0.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Bασικός και με πολύ καλή απόδοση στην σημαντική νίκη της Άκρα με 1-0 επί της Χάποελ Χάιφα. Mάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα καταπληκτικό γκολ, με το απίστευτο σουτ που έπιασε, όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα, βρίσκοντας στο δεξί δοκάρι.


ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U-19): Bασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Γκγιορ, το οποίο η ΜΤΚ κέρδισε 2-0.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 2-1 επί της Άαλμποργκ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιλίτσιβετς που έληξε 1-1.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Αλ Ιτιχάντ.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Αλ Φαϊσαλί, εκτός έδρας.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Έβγαλε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χενάν, παίζοντας ως αμυντικό χαφ. Ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Βασικός στη νίκη της ομάδας του επί της Ιλβες με 3-1.

*, η Ακχίσαρ του Γκέκα, η Κλουζ του Παναγόπουλου παίζουν την Δευτέρα
 

Τελευταία Νέα