Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Δύο γκολ και δύο ασίστ, ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων του εξωτερικού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

Μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των Ελλήνων του εξωτερικού, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς αρκετοί «μετανάστες» ξεχώρισαν με την παρουσία τους... Ο απολογισμός είναι δύο γκολ από τον Δημήτρη Πέλκα της Σετούμπαλ και τον Μάριο Οικονόμου της Μπολόνια, αλλά και δύο ασίστ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο της Βερόνα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο της Μπνέι Σακχνίν. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Ήταν βασικός στο ματς με την Φιορεντίνα και φέρει ευθύνη στην φάση του γκολ του Γκόμεζ (1-1), καθώς χάνει το μαρκάρισμα του Γερμανού επιθετικού. Από εκεί και πέρα όμως είχε πολύ καλή απόδοση.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρόμα για το ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Ήταν βασικός και από τους καλύτερους παίκτες της Ρόμα στην Φλορεντία (1-1), βοηθώντας τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Έπαιξε στα πρώτα 75 λεπτά του αγώνα με την Αταλάντα, αλλά πρόλαβε να δώσει την ασίστ στον Σαβιόλα για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Εμπόλι, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έπαιξε σε όλο το ματς με την Αταλάντα, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έπαιξε σε όλο το ματς με την Αταλάντα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες, βοηθώντας ακόμη και στο δημιουργικό κομμάτι, κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Έμπολι με 2-1, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ αλλά 74ο λεπτό αποβλήθηκε.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του καθώς ήταν από πέναλτι.

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Νάπολι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Τζένοα, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 56ο λεπτό.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Συνεχίζει να ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς εκτός από καλός αμυντικός είναι εξαιρετικός και στις στημένες φάσεις. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίρτους Εντέλα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης που άνοιξε το δρόμο της ανατροπής (1-2) για την Μπολόνια.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 4-1 της Ρετζίνα από την Μεσίνα.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Λόγω ενός μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζει δεν ήταν στην αποστολή της Πριμαβερα για το ματς με την Σπέτζια, όπου η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα με 1-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Βιγιαρεάλ και είχε σχετικά καλή απόδοση, αν και στην φάση του γκολ από τον Βιέτο, χάνει τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αρχική εντεκάδα της Λεβάντε στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Βιγιαρεάλ, αλλά μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β):Ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λας Πάλμας (1-0) κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ): Δεν ήταν στην αποστολή της Γουέστ Μπρομ για τη νίκη με 2-1, εκτός έδρας, επί της Μπέρμπιγχαμ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εκτός αποστολής για την Σάντερλαντ, στο παιχνίδι με την Φούλαμ που έληξε 0-0.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός, παίζοντας μάλιστα σε όλο το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Σάντερλαντ που έληξε 0-0.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Δεν ήταν στην αποστολή της Μίντλεσμπρο στην ιστορική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι (0-2) για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα των «κανονιέριδων» από την Σαουθάμπτον με 1-0.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Αυτή την φορά ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Σαουθάμπτον, αλλά η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 1-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στη νίκη επί της Ρίο Άβε με 4-1, αλλά 5 λεπτά μετά την είσοδό του, πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάκος Φερέιρα, όπου η Μπενφίκα γνώρισε την ήττα με 1-0 και έγινε αλλαγή στο 82ο λεπτό.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Bασικός κρατώντας ανέπαφη την εστία του στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπρέντα.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Άλκμααρ.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Bασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη της Λόκερεν με 1-0 επί της Μαλίν.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Κόρτραϊκ που έληξε 0-0.

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Δεν ήταν στην αποστολή της Λιρς, καθώς έπρεπε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Βέστζελαντ.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Μπριζ με 3-0 επί της Σερκλ Μπριζ.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Έπαιξε και στα 90 λεπτά του 2-2 με την Εσκισεχίρσπορ, χωρίς όμως να σκοράρει.

Aβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπορ): Δεν ήταν στην αποστολή της Τραμπζονσπορ στο 3-1 επί της Σίβασπορ, καθώς είχε μεταβεί στην Κίνα για να τελειώσει την μεταγραφή του.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Ήταν από τους πρωταγωνιστές στην εκτός έδρας ισοπαλία της Μπνέι Σακχνίν επί της Ιρόνι Κιριάν Σμόνα, καθώς έβγαλε την ασίστ για την ισοφάριση του Κοέν.



 

Τελευταία Νέα