Καρφώματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Καρφώματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Καρφώματα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τον Slam Dunk Contest και το gazzetta.gr σας θυμίζει ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές… πτήσεις του πόιντ φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε draft στο Νο.15 από τους Μιλγουόκι Μπακς και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Ένα παιδί 18 ετών, με… ταβάνι του την Α2, είχε κλέψει ήδη την παράσταση στην άλλη μεριά του Ατλαντικού!

Η σεζόν που διανύουμε είναι η δεύτερη του Γιάννη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο διεθνής πόιντ φόργουορντ παρουσιάζεται πολύ καλύτερος σε σχέση με τη rookie χρονιά του, κάτι που φαίνεται στους αριθμούς του, καθώς σημειώνει 11.7 πόντους, μοιράζει 2.1 ασίστ και κατεβάζει 6.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η πρόσφατη είδηση που έκανε αίσθηση είναι η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στον Slam Dunk Contest του φετινού All Star Weekend. Πώς βρέθιηκε εκεί ο Γιάννης; Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές… πτήσεις του και θα καταλάβετε πως μόνο άδικη δεν είναι η συμμετοχή του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό!

Απολαύστε τον Γιάνναρο:

 

NBA Τελευταία Νέα