Ανακοινώθηκε ο Ιτούδης από την ΤΣΣΚΑ (pics)

Ανακοινώθηκε ο Ιτούδης από την ΤΣΣΚΑ (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Ανακοινώθηκε ο Ιτούδης από την ΤΣΣΚΑ (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Ρώσοι.

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σας είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα αντικαταστήσει τον Ετόρε Μεσίνα, από τη στιγμή ο Ντέιβιντ Μπλατ προτίμησε το NBA. Πλέον η συμφωνία των Ρώσων με τον Έλληνα coach είναι επίσημη, καθώς φαίνεται πως ξεπεράστηκε το θέμα που υπήρχε με τη Μπάνβιτ, στην οποία εργάστηκε φέτος με επιτυχία.

«Είμαι πολύ υπερήφανος, που φοράω τη μπλούζα με το έμβλημα της ΤΣΣΚΑ. Ένα πράγμα μπορώ μόνο να υποσχεθώ ότι η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσει να παίξει όσο καλύτερα γίνεται», ήταν τα όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης που συμφώνησε για δύο χρόνια με την ΤΣΣΚΑ.

«Γνωρίζουμε το τι μπορεί να κάνει ο Δημήτρης. Είναι εξαιρετικός, έχει εμπειρία και υπομονή. Είδαμε πώς διαθέτει φρέσκιες ιδέες και αυτό είναι θετικό. Σίγουρα θα δώσει στην ομάδα νέα ώθηση και θα μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα με νέους αθλητές και πιο έμπειρους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και την ηγεσία της Μπάνβιτ που άκουσε την επιθυμία του και του επέτρεψε να αναλάβει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», ανέφερε ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

Αύριο Παρασκευή (20/06) αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του.

 

Τελευταία Νέα