Ιτούδης: «Δεν άκουσα τον Περάσοβιτς να λέει για τις βολές, έχουμε πολλούς haters» (vid)

Ιτούδης: «Δεν άκουσα τον Περάσοβιτς να λέει για τις βολές, έχουμε πολλούς haters» (vid)
Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ μίλησε για διάφορα θέματα τη σειράς με τη Μπασκόνια και αναφέρθηκε στα επόμενα ματς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε πολλά κι ενδιαφέροντα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 της Μπασκόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη...

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Μπασκόνια για τη νίκη, ήταν πιο αποφασιστικοί και ισοφάρισαν τη σειρά. Απέδειξαν αυτό που υποστήριζα πριν ξεκινήσουν τα playoffs, ότι δηλαδή θα είναι δύσκολη σειρά.

Αγωνιστικά δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους ειδικά στην πρώτη περίοδο όπου σκόραραν 27 πόντους. Αν υπολογίσουμε την πρώτη και την τρίτη περίοδο χάσαμε 33-51. Αν υπολογίσουμε ξεχωριστά την δεύτερη και την τελευταία τότε είναι 35-27 υπέρ μας. Τους δώσαμε πολλά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η πεντάδα με την οποία κάναμε το 52-53 κουράστηκε και αναγκαστικά κάναμε αλλαγές οι οποίες μας στοίχισαν με 13-0 σερί χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα ομαδικά φάουλ.

Ισοφάρισαν και εμείς πρέπει να νικήσουμε δύο ακόμη ματς. Υπόσχομαι στον κόσμο πως στην Βιτόρια θα δώσουμε τον εαυτό μας για να γυρίσουμε στη Μόσχα ή να τελειώσουμε τη σειρά εκεί.

Να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να μιλήσουμε μαζί του.

Ο Περάσοβιτς δεν αναφέρθηκε στις βολές μας όπως είχε κάνει στο προηγούμενο ματς. Είμαι οκ με αυτό όμως.

Οποιος παίκτης μου δεν είναι έτοιμος για τα ματς στην Ισπανία πνευματικά και σωματικά, θα έχει να κάνει μαζί μου, αλλά ξέρετε κάτι.... Θα είναι όλοι όπως πρέπει. Πιστεύω στους παίκτες μου όταν όλοι τους αμφισβητούν. Ας έχουμε κι άλλους «haters», μας αρέσει...»

Οι δηλώσεις του Ιτούδη στο 8:15 του βίντεο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.