Μπακς - Μπλέιζερς 143-100

Φώτης Καρακούσης
Μπακς - Μπλέιζερς 143-100

bet365

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση όχι της χρονιάς, αλλά της πενταετίας, οι Μπακς διέλυσαν τους Μπλέιζερς επικρατώντας με το εντυπωσιακό 143-100, με τον Γιάνναρο να είναι ασταμάτητος έχοντας 33 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Μπακς από άλλον πλανήτη σήμερα στο Μιλγουόκι, με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο όχι απλά να κερδίζει τους Μπλέιζερς, αλλά να τους διαλύει με το εκκωφαντικό 143-100. Μια εμφάνιση που είναι η καλύτερη για τα... ελάφια όχι απλά της χρονιάς, αλλά και της πενταετίας. Οι... πράσινοι ήταν ασταμάτητοι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κινδύνεψαν δείχνοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο πως φέτος έχουν βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Και πως να μην τα έχουν άλλωστε με τέτοιες εμφανίσεις.

Με τη νίκη αυτή οι Μπακς έφτασαν στο 13-4 με την πορεία τους να είναι εξαιρετική, ενώ οι Μπλέιζερς που σίγουρα δεν περίμεναν μια τέτοια ήττα, έπεσαν στο 12-6. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο φοβερός Αντετοκούνμπο, με τον Γιάνναρο να έχει σε τρία δωδεκάλεπτα 33 πόντους, 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ και να χάνει για μία ασίστ το triple double, χωρίς να παίξει μάλιστα στην τελευταία περίοδο. Πίσω τους ήταν οι Μίντλετον με 21 και Μπρόγκντον και Μπλέντσο με 16. Για τους ηττημένους οι Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ είχαν από 22 και ο Νούρκιτς πρόσθεσε 16, αλλά με τέτοια εμφάνιση των... ελαφιών δεν θα μπορούσαν να φτάσουν για να πάρει η ομάδα τους κάτι από το ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα