«Το πρωινό με τον Γιάννη ήταν ένα έξυπνο μέρος της διαδικασίας με τους Μπακς»!

«Το πρωινό με τον Γιάννη ήταν ένα έξυπνο μέρος της διαδικασίας με τους Μπακς»!

«Το πρωινό με τον Γιάννη ήταν ένα έξυπνο μέρος της διαδικασίας με τους Μπακς»!

bet365

Οι Μπακς παρουσίασαν τον νέο προπονητή τους, Μάικ Μπουντεχόλζερ, ο οποίος στάθηκε στον ρόλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι εξήγησε πως είναι συναρπαστικό να δουλεύει κανείς με τον Greek Freak!

Ο έμπειρος προπονητής που εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια στους Ατλάντα Χοκς ενώ έχει εργαστεί ως ασίσταντ κόουτς του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς, παρουσιάστηκε από το Μιλγουόκι στο πλευρό του GM, Τζον Χορστ όπου ρωτήθηκε αρχικώς για το πρωινό που πήρε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον πριν από τη συμφωνία με τα «Ελάφια».

«Το πρωινό είχε μπέικον, είχε χοιρινό, είχε τα πάντα (γέλια)! Είχα, λοιπόν, την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κρις και τον Γιάννη. Ήταν ένα σημαντικό κι έξυπνο μέρος αυτής της διαδικασίας (σ.σ. διαπραγματεύσεις με Μπακς). Ως προπονητής, θες να έχεις επαφή με τους παίκτες σου. Μιλήσαμε, λοιπόν, σε διαφορετικό πλαίσιο από τα καθιερωμένα. Το απόλαυσα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο... πρωινό, σίγουρα όμως θα υπάρξει δείπνο με τους παίκτες ώστε να τους γνωρίσω καλά».

Ο νέος προπονητής των Μπακς ρωτήθηκε για το πως θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο τα «Ελάφια»: «Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί! Ως ομάδα, ως front office, ως προπονητικό σταφ. Το νούμερο 1 χαρακτηριστικό για να πάρεις το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ είναι να είσαι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιάννη, έναν παίκτη που κάνει τα πάντα για να κερδίζει. Το ίδιο ισχύει και με τον Κρις Μίντλετον. Νοιάζονται για την ομάδα και κάνουν σπουδαία πράγματα για να μας φέρουν σε καλύτερη θέση».

Εν συνεχεία, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έκανε ειδική αναφορά στον Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι τόσο σημαντικός για την πρόοδό μας! Τα ηγετικά προσόντα του, ο ρόλο του, αυτά που προσφέρει στο γήπεδο. Είναι συναρπαστικό να δουλεύεις μαζί του. Η σχέση μας άρχισε από το... πρωινό, συνεχίστηκε στην αίθουσα με τα βάρη σήμερα, αύριο κι από εδώ και στο εξής κάθε μέρα. Ανυπομονώ να τον δω να δουλεύει. Είναι ένας έξυπνος παίκτης, έχει πολύ υψηλό IQ. Πιστεύω ότι θα πιέζει ο ένας τον άλλον. Είναι σπουδαίο ότι πιστεύει πως θα γίνει ακόμα καλύτερος τα επόμενα χρόνια».

Όσον αφορά το project των Μπακς, επισήμανε: «Υπάρχει τεράστια προοπτική. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα ώστε να είμαι συγκεντρωμένος στην προπονητική και να πετύχω. Να είμαι κάπου όπου οι σκέψεις και τα κίνητρά μου έχουν να κάνουν με το να χτίσω μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Το Μιλγουόκι είναι ένα μέρος που θα μου επιτρέψει να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ανυπομονώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα