Ιτούδης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αξίζαμε την πρόκριση» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ιτούδης: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αξίζαμε την πρόκριση» (vid)
Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στο Final 4 και εξέφρασε τον σεβασμό του για τη Χίμκι.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, τη διοίκηση και όλους στην ομάδα για ακόμα ένα Final 4. Είναι πολύ σημαντικό για όλους. Θέλω να συγχαρώ και την Χίμκι, έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, έχουν όλο το σεβασμό μου. Όσον αφορά το ματς, είδαμε δύο διαφορετικά μέρη. Ήταν ένα δραματικό φινάλε. Είχαμε καλές ευκαιρίες για σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε καλές στιγμές πήγαμε στο +17. Η Χίμκι έκανε τρομερή επιστροφή και μας σταμάτησε. Βρήκαμε τρόπο να μείνουμε στο παιχνίδι και να το νικήσουμε με μια καθοριστική στιγμή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πάνε για πρώτη φορά σε Final 4, είναι πολλοί. Σήμερα ήταν πολύ σημαντική και η ομιλία του προέδρου μας, πριν τον αγώνα. Είμαστε ενωμένοι και παίζουμε χωρίς 2 σημαντικούς παίκτες μας, και αυτό είναι πρόβλημα για κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο, όχι μόνο για εμάς. Είχαμε παίκτες που έκαναν το βήμα μπροστά και έδειξαν χαρακτήρα και βοήθησαν την ομάδα και αυτό έδειξε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να κοιτάξουμε την VTB τώρα, να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να συνεχίσουμε.

Πήγαμε στην τελευταία περίοδο με +6. Έγιναν πολλά που μπορούμε να αναλύσουμε. Πολλά έγιναν στην τρίτη περίοδο. Η Χίμκι ήθελε να επιστρέψει, αλλά στο τέλος ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να νικήσουμε στη σειρά, ενάντια σε υπέροχους αντιπάλους».