Απολαυστικός Γιάννης: «Ήμουν ο καλύτερος πωλητής»! (vid)

Απολαυστικός Γιάννης: «Ήμουν ο καλύτερος πωλητής»! (vid)

Gazzetta team
Απολαυστικός Γιάννης: «Ήμουν ο καλύτερος πωλητής»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμάται με χαμόγελο πια τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και δεν δίστασε να αστειευτεί με αυτό σε δημοφιλή εκπομπή των ΗΠΑ.

Στην δημοφιλέστερη εκπομπή που σκιαγραφεί προφίλ μεγάλων προσωπικοτήτων φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο «Greek Freak» μίλησε στον Στιβ Κροφτ και το «60 minutes» για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, τα οποία πια θυμάται και χαμογελάει.

«Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!», σχολίασε αρχικά.

Στην διαπίστωση του δημοσιογράφου «πρέπει να ήσουν καλός πωλητής!», ο Giannis απάντησε: «Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό!», ενώ για το... μυστικό του, αποκάλυψε ότι δεν τα παρατούσε ποτέ!

Όσο για το αν του αρέσει ακόμα αυτό, αποκρίθηκε: «Το να είμαι επίμονος στη ζωή; Νομίζω ναι! Θα κάνω κάτι και θα το κάνω σωστά!», και πρόσθεσε για τη συνεχή του βελτίωση: «Πρέπει να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι πολύ την αποτυχία. Οπότε, πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα