Γιάννης και ΛεΜπρόν δίνουν τα πάντα όταν κοντράρονται! (vids)

Γιάννης και ΛεΜπρόν δίνουν τα πάντα όταν κοντράρονται! (vids)

bet365

Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς έχουν δώσει άλλη... διάσταση στο Μπακς-Καβαλίερς και κάθε τους αναμέτρηση είναι και μια απόλαυση!

Όταν κοντράρονται δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Ο μεν γιατί ξέρει πως έχει μπροστά του έναν «θρύλο» του ΝΒΑ και ο δε γιατί έχει απέναντί του έναν νέο που είναι έτοιμος να κατακτήσει τα πάντα!

Οι αναμετρήσεις των Μπακς με τους Καβαλίερς έχουν αποκτήσει διαφορετικό ενδιαφέρον πια, μετά τις δυνατές «μονομαχίες» των Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Έτσι έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι τους, με τον «Βασιλιά» (40π., 12 ριμπ., 10 ασ.) να φτάνει στο 16ο του φετινό triple double και τον «Greek Freak» στο double double (37π. και 11ρ.).

Δυστυχώς για τα «ελάφια», η ομάδα του Κλίβελαντ νίκησε με 124-117, κάνοντας έτσι το 3-1 στους φετινούς τους αγώνες.

Όπως υποστηρίζει και το «sbnation.com» σε δημοσίευμά του, ο ΛεΜπρόν είναι πραγματικά καταπληκτικός φέτος κόντρα στους Μπακς! Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη αμφιβολία και κριτική, ο «Βασιλιάς» και οι Καβαλίερς έδωσαν τα πάντα!

Συγκεκριμένα, ο «King James» έχει κατά μέσο όρο 31 πόντους, 8 ασίστ, 4.7 ριμπάουντ και 2.3 κλεψίματα στα τέσσερα αυτά φετινά παιχνίδια. Σουτάρει με ποσοστό 58.6% εντός πεδιάς και 52.6% από το τρίποντο. Ο Τζέιμς είχε καλύτερους αριθμούς μόνο κόντρα σε Νάγκετς και Ουίζαρντς - ειδικά με την ομάδα της Ουάσινγκτον έχει 36 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 10 ασίστ κατά μέσο όρο. Από την άλλη, ο Έλληνας διεθνής έχει 34.5 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 6.0 ασίστ στα τέσσερα αυτά παιχνίδια.
Την περσινή σεζόν, ο ηγέτης των «ιπποτών» μέτρησε 27.3 πόντους και 8.8 ριμπάουντ, ενώ τα ποσοστά του σε δίποντα και τρίποντα ήταν 51.9% και 50%, αντίστοιχα.
Ειδικά πέρυσι, οι Μπακς υπέταξαν το Κλίβελαντ με 118-101, με τον Αντετοκούνμπο να ισοφαρίζει το ρεκόρ πόντων του (34). Μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ είχε 56 πόντους. Ήταν μια... υπενθύμιση για το τι μπορεί να κάνει το Μιλγουόκι στο μέλλον, αν όλοι μείνουν υγιείς.
Τότε, ήταν που ο ΛεΜπρόν είδε με... διαφορετική ματιά τη νεανική ομάδα των Μπακς. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «ESPN», Ντέιβ ΜακΜεναμίν, ο Τζέιμς αναρρωτήθηκε πως οι δύο παίκτες έπαιξαν σε τόσο υψηλό επίπεδο κόντρα στους Καβαλίερς, συγκριτικά με το πως αντιμετώπιζαν τους υπόλοιπους αγώνες στο πρωτάθλημα.
Η μεταξύ τους σειρά στο πρωτάθλημα ήρθε στο τέλος της, με το σκορ να είναι 3-1 υπέρ του Κλίβελαντ, όπως προαναφέρθηκε. Φέτος, οι δύο ομάδες δεν θα δώσουν άλλο... ραντεβού και - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ούτε στα playoffs. Οι Μπακς είναι μεταξύ 7ης και 8ης θέσης στην Ανατολή, ενώ οι Καβαλίερς δεν φαίνεται πως θα φτάσουν τους Ράπτορς ή τους Σέλτικς.
 

NBA Τελευταία Νέα