Θέλει ο Περπέρογλου, δεν τον αφήνει η Χάποελ!

Κάτια Πετροπούλου
Θέλει ο Περπέρογλου, δεν τον αφήνει η Χάποελ!

bet365

Η ΑΕΚ είχε στο... στόχαστρο ξανά τον Στράτο Περπέρογλου, ο ίδιος το «παλεύει», αλλά υπάρχουν δύο σημαντικά εμπόδια στην περίπτωσή του.

Η ΑΕΚ κοίταζε ξανά την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος αρέσει πολύ και στον Ντράγκαν Σάκοτα, καθώς έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου από πρωταθλήματα της Ευρώπης και διαθέτει εμπειρία που θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά την «Βασίλισσα» στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, όσο και αν θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» και ο 32χρονος φόργουορντ τη συνεργασία αυτή, η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν δύο εμπόδια.

Το πρώτο έχει να κάνει με το buy out του στο συμβόλαιο που έχει με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, το οποίο είναι μόνο για την Euroleague. Συνεπώς, όπως γίνεται κατανοητό, ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει χρήση του για να έρθει στην ΑΕΚ, παρά μόνο για να πάει σε ομάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την ίδια την ομάδα του Ισραήλ. Η Χάποελ έχει αποκλειστεί από την συνέχεια του Eurocup και θέλει να... ξεφορτωθεί τα «βαριά» συμβόλαια παικτών, όπως αυτά των Ντέι και Όμιτς, οι οποίοι θα δώσουν σήμερα (27/12) το τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ομάδα, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποχωριστεί και τον Περπέρογλου, ο οποίος αρέσει πολύ και με ενδεχόμενη αποδέσμευσή του, θα αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Συνεπώς, στην Χάποελ προσανατολίζονται στο να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία στιγμής, ο «Πέρπε» δεν θα γίνει κάτοικος... ΟΑΚΑ. Βέβαια, ο παίκτης το προσπαθεί, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν... ευδοκιμήσουν οι κόποι του.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν και άλλες λύσεις στην αγορά για να ενισχυθούν ενόψει συνέχειας, μιας και υπάρχει και η Ευρώπη, αλλά και ο Τελικός Κυπέλλου, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να τους ικανοποιεί ιδιαίτερα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα