Αντετοκούνμπο: «Πού ξέρεις; Μπορεί να βγω MVP τη νέα σεζόν»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Πού ξέρεις; Μπορεί να βγω MVP τη νέα σεζόν»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Αντετοκούνμπο: «Πού ξέρεις; Μπορεί να βγω MVP τη νέα σεζόν»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μεγάλες βλέψεις για την καριέρα του και δεν το έκρυψε ούτε στην απολαυστική συνέντευξη που είχε με τον δημοσιογράφο Τζιμ Πάσκε

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Πήγε στο All-Star Game φέτος και αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ - μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Ο μεγάλος στόχος, ωστόσο, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ είναι ένας: να βγει MVP της σεζόν!

Κάτι που δεν δίστασε να αναφέρει ξανά στην απολαυστική συνέντευξη με τον δημοσιογράφο των Μπακς, Τζιμ Πάσκε, που υπάρχει στην επίσημη σελίδα των «ελαφιών» στο facebook.

Ο Πάσκε ζήτησε από τον Γιάννη να σχολιάσει το γεγονός πως πήρε το βραβείο του «Most Improved Player» και ο συμπαίκτης του Μάικλ Μπρόγκντον εκείνο του «Rookie Of The Year» και τού υπενθύμισε πως δεν θα μπορέσει να πάρει ξανά το ανάλογο βραβείο στην καριέρα του.

Ο «Greek Freak», όμως, τού απάντησε: «Πού ξέρεις; Μπορεί να βγω MVP την επόμενη σεζόν!», για να συνεχίσει: «Είμαι σίγουρα ευγνώμων για το βραβείο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα, γιατί μου έχουν δώσει ώθηση από την αρχή. Ήρθα στους Μπακς στα 18 και πηγαίνω πια στα 23».

Φυσικά και δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του: «Να πω συγχαρητήρια στον Μάλκολμ, έκανε εξαιρετική δουλειά και βοήθησε πολύ την ομάδα. Πιστεύω πως θα κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον», ενώ πρόσθεσε για τον Τόνι Σνελ: «Ο Σνελ είναι ένα παιδί που δούλεψε πολύ σκληρά, άκουγε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Χαίρομαι γι’ αυτόν και το νέο του συμβόλαιο, είμαι περήφανος γι’ αυτόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σειρά των playoffs με τους Ράπτορς: «Το Τορόντο είναι πολύ σκληρή ομάδα. Κατάλαβα από αυτή την σειρά πως θα πρέπει να είμαι κι εγώ δυνατός και σκληρός πνευματικά και πως σαν ομάδα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, στα πάνω και στα κάτω. Ήμασταν μπροστά με 2-1 και δυστυχώς χάσαμε με 4-2. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά ή όχι, πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος. Φέτος οι προσδοκίες θα είναι μεγαλύτερες και ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

 

NBA Τελευταία Νέα