Ντόρσεϊ: «Ο "Greek Freak" με έκανε... επαγγελματία»!

Ντόρσεϊ: «Ο "Greek Freak" με έκανε... επαγγελματία»!

Ντόρσεϊ: «Ο "Greek Freak" με έκανε... επαγγελματία»!

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την εμπειρία να παίζει δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για τον παίκτη που θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στους Ατλάντα Χοκς ανήκει πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την επιλογή του στο Νο. 41 του φετινού draft.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «γερακιών» και ανέφερε αρχικά σε ποιον παίκτη μοιάζει περισσότερο, διαλέγοντας έναν... αντίπαλο: «Προσπαθώ να πάρω στοιχεία από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος. Θα έλεγα όμως ότι αυτός που μου ταιριάζει καλύτερα είναι ο C.J. McCollum, ο οποίος είναι combo γκαρντ και μπορεί να σκοράρει και στα τρία επίπεδα», είπε και συνέχισε για τους στόχους «Θέλω να προχωρήσουμε μακριά στα playoffs. Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Είχαμε κουλτούρα νικητή στο Oregon, πνεύμα νικητή. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ήδη εδώ πέρα, στην Ατλάντα».

«Μετά την τελευταία χρονιά μου στο γυμνάσιο, προπονήθηκα με την εθνική ΗΠΑ, αλλά κόπηκα. Οπότε κοίταξα τις άλλες επιλογές που είχα», σχολίασε, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Ντόρσεϊ είχε την επιλογή να αγωνιστεί και με την εθνική Ισραήλ, λόγω καταγωγής της μητέρας του, αλλά εκείνη φρόντισε να τού εξασφαλίσει ελληνικό διαβατήριο, καθώς ο παππούς του ήταν Έλληνας.

Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν «κοπεί» για το Προολυμπιακό Τουρνουά, πρόσθεσε: «Πρέπει να πηγαίνω... κόντρα στους επαγγελματίες στην προπόνηση, κόντρα στον Greek Freak. Έπαιξα ενάντια σε επαγγελματίες κι έχω αυτή την εμπειρία καλά μέσα στο κεφάλι μου. Γι' αυτό και ξέρω πως να παίξω και να φερθώ επαγγελματικά, οπότε θα είναι μια ομαλή μετάβαση για εμένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα