Χάρη στον Παπαθεοδώρου η επιτυχία της Αστάνα

Χάρη στον Παπαθεοδώρου η επιτυχία της Αστάνα

bet365

Η επίσημη ιστοσελίδα της VTB με εκτενές αφιέρωμα στην Αστάνα χαρακτήρισε την επιτυχία ως «έργο» Ηλία Παπαθεοδώρου τον οποίο παρομοίασε με τον Τομ Τίμποντο.

Αναλυτικά το κείμενο της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης αναφέρει:

«Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για άλλη μια φορά παρουσίασε την ικανότητά να δημιουργήσει μια σκληρή ομάδα, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Η Αστάνα είναι η τελευταία του επιτυχία, η οποία έφτασε στα playoffs χάρη στην πειθαρχία και την αυστηρή εκτέλεση του αγωνιστικού της πλάνου. Παρόλα αυτά, δεν ταιριάζουν όλοι στο... καλούπι του Έλληνα Τίμποντο, όμως είναι αμφίβολο αν θα τα είχε καταφέρει με άλλο τρόπο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι στρατηγικές και το όραμα του Παπαθεοδώρου πήραν σάρκα και οστά χάρη στο μείγμα ενέργειας και έμπνευσης από τον Ρομπ Λόουερι. Ο πλέι μέικερ με τα ράστα, που συνήθως έρχεται από τον πάγκο, μεταμόρφωσε την Αστάνα με το τρομερό ένας εναντίον ενός παιχνίδι του. Ο υποψήφιος καλύτερος έκτος παίκτης της σεζόν προσπαθεί να πάρει το... πορτοφόλι του αντιπάλου του και δεν σταματάει ποτέ να πηγαίνει για χαμένες μπάλες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνει μια βουτιά στην εξέδρα. Δεν είναι τέλειος, κάποιες φορές κρατάει την μπάλα πολύ, παίρνει σουτ με χαμηλά ποσοστά, δυσκολεύεται έξω από το τρίποντο, αλλά ο προπονητής του δεν φοβάται ποτέ να τον βάλει στο κρίσιμο σημείο.

Ο Λόουερι βοήθησε να χτιστεί μια ελκυστική ομάδα με τον ηρωισμό του και την ασταμάτητη ενέργειά του. Είναι σοβαρός με την Αστάνα και σκέφτεται να αποκτήσει ένα τατουάζ με τη σημαία του Καζακστάν. Επίσης, σκέφτεται να παίξει για την εθνική ομάδα».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα