Το χειροκρότημα στον Ζούρο και την Μπουντούτσνοστ (vid)

Το χειροκρότημα στον Ζούρο και την Μπουντούτσνοστ (vid)

bet365

H Μπουντούτσνοστ έκανε το 1-1 στη σειρά με τον Ερυθρό Αστέρα και οι 4.500 οπαδοί της που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν τον Ηλία Ζούρο και τους παίκτες του!

Η Μπουντούτσνοστ επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα στο Game 2 της ημιτελικής σειράς με τους Σέρβους και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή τους στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας στο Βελιγράδι (4/4).

Μετά το τέλος του ματς στην Ποντγκόριτσα, οι 4.500 φίλαθλοι χειροκρότησαν τον Ηλία Ζούρο και τους παίκτες του για τη νίκη ενώ ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του που παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα μετά την αποδέσμευση του Μάρκους Ουίλιαμς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν με καρδιά και άξιζαν τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα. Έδειξαν σε όλους ότι η Μπουντούτσνοστ είναι ακόμα ζωντανή. Αυτό, ακριβώς, μου αρέσει ως προπονητής! Αυτό ακριβώς θέλω! Να δείχνουμε χαρακτήρα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους. Πλέον η σειρά είναι στο 1-1 και θα παλέψουμε για την πρόκριση στους τελικούς. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, αποδείξαμε ότι έχουμε ομαδικό πνεύμα και ότι είμαστε καλή ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα