Η εκτόξευση του Ντόρσεϊ (pic & vids)

Gazzetta team
Η εκτόξευση του Ντόρσεϊ (pic & vids)

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει εκτοξεύσει τα νούμερα του το τελευταίο διάστημα και παραδέχεται πως δεν... ενδιαφέρεται ιδιαίτερα αν οι αντίπαλοί του δεν υπολογίζουν το Όρεγκον!

O ομογενής γκαρντ πέτυχε το νικητήριο καλάθι στον αγώνα με το Μίσιγκαν ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους (2/5 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος στα 35 λεπτά που πάτησε στο παρκέ για τους Ντακς που πήραν το εισιτήριο για τους «Elite Eight» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν!

«Οι αντίπαλοί μας έχουν μεγάλη ιστορία ως Κολέγιο, παίζουν πραγματικά καλά ως φαβορί. Δεν μας ενδιαφέρει που οι αντίπαλοί μας ενδεχομένως δεν μας υπολογίζουν πολύ. Κάναμε μια πραγματικά καλή εμφάνιση και ήμασταν τυχεροί που δεν πέτυχαν το νικητήριο σουτ» εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντόρσεϊ, ο οποίος έχει πετύχει 20+ πόντους στα τελευταία έξι παιχνίδια του Όρεγκον στο PAC12 / NCAA tournament!


Mε τις τελευταίες εμφανίσεις του ανεβαίνει το status του ενόψει Draft, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δηλώσει συμμετοχή. Σε περίπτωση που γίνει pick στον α' γύρο, θα μειωθούν και οι πιθανότητες να είναι παρών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, αφού θα παίξει σίγουρα στο summer league.
 

NCAA Τελευταία Νέα