Ζούρος: «Θα παλέψουμε ως το τέλος με Ερυθρό Αστέρα»

Ζούρος: «Θα παλέψουμε ως το τέλος με Ερυθρό Αστέρα»

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και ξεκαθάρισε ότι η regular season και τα playoffs είναι δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.

Η Μπουντούτσνοστ του Ηλία Ζούρου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα με μειονέκτημα έδρας στην best-of-three ημιτελική σειρά των playoffs της Αδριατικής Λίγκας ενώ το Game 1 είναι προγραμματισμένο για αύριο (19/3, 20:00) στο Βελιγράδι.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και εξήγησε ότι η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

«Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για το σπουδαίο ρεκόρ του στην Αδριατική Λίγκα (σ.σ. 25-1). Συγχαρητήρια για τη νίκη στο Μιλάνο και για την εξαιρετική σεζόν στην EuroLeague. Ο κόουτς Ράντονιτς δουλεύει πραγματικά σκληρά, όχι μόνο φέτος αλλά τα τελευταία χρόνια. Αυτό, ακριβώς, είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Έχουν μια καλή βάση παικτών και, κυρίως, μια σταθερότητα. Σε ό,τι αφορά την προσεχή ημιτελική σειρά στην Αδριατική Λίγκα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η κανονική περίοδος και τα playoffs είναι δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Μόνο μια ομάδα θα περάσει στους τελικούς. Σεβόμαστε τον Ερυθρό Αστέρα, ξέρουμε ότι παίζει πραγματικά καλά όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να είμαστε σκληροί αντίπαλοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε ως το τέλος. Κάθε φορά που βγαίνεις στο παρκέ, πρέπει να παλεύεις για τη νίκη».

 

Τελευταία Νέα