Ο Μπαρτζώκας για την απόφαση του Λουίς Ενρίκε

Ο Μπαρτζώκας για την απόφαση του Λουίς Ενρίκε

Ο Μπαρτζώκας για την απόφαση του Λουίς Ενρίκε
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να σχολιάσει την πρόθεση του Λουίς Ενρίκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και υπενθύμισε πως οι «μπλαουγκράνα» ζουν με την πίεση.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Χιχόν με 6-1 κι εν συνεχεία ο Λουίς Ενρίκε αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των Καταλανών την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον 46άχρονο προπονητή να παραδέχεται πως «αφήνω τη δουλειά γιατί έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ και να αποβάλλω την πίεση».

Στο μεταξύ, η μπασκετική Μπαρτσελόνα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (3/3, 22:00) στην προσπάθειά της να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα playoffs και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του συναδέλφου του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Ο Λουίς Ενρίκε είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι έχει κάνει τεράστια δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Την πρώτη χρονιά πανηγύρισε το τρεμπλ και τη δεύτερη το νταμπλ. Στην Μπαρτσελόνα ζεις με την πίεση. Από την πρώτη στιγμή που ήλθα εδώ, μου εξήγησαν πως υπάρχουν 350 δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ και γράφουν κάθε μέρα για τον οργανισμό! Η πίεση στο ποδόσφαιρο είναι σαφώς μεγαλύτερη από το μπάσκετ».