«Πιο Εντυπωσιακός Παίκτης» ο Αντετοκούνμπο στην ACB! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
«Πιο Εντυπωσιακός Παίκτης» ο Αντετοκούνμπο στην ACB! (vid)

bet365

Τα βλέμματα πάνω του προσελκύει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Ανδόρας και γι' αυτό θα τιμηθεί από το περιοδικό «Gigantes del Basket» με το βραβείο του «πιο εντυπωσιακού παίκτη» στην ACB, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Από το καλό στο καλύτερο πάει η καριέρα του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Ισπανία και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και με το παραπάνω!

Ο αδερφός του Γιάννη διανύει μια πολύ καλή πορεία με τη φανέλα της Ανδόρας, η οποία εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Copa del Rey, μετά το 90-64 επί της Γκραν Κανάρια, με τον 24χρονο φόργουορντ να έχει σημαντική συμβολή με 16 πόντους (5/7δ., 2/4τρ.) και 3 ριμπάουντ σε 20 λεπτά.

Οι εμφανίσεις του και το θέαμα που προσφέρει στο παρκέ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από το περιοδικό «Gigantes del Basket», το οποίο θα του παραδώσει απόψε (23/01) το βραβείο του «Πιο Εντυπωσιακού Παίκτη» (Most Spectacular Player) στην Liga Endesa, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία.

Ο Θανάσης είναι ήδη καθοδόν για Μαδρίτη, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει απόψε (23/01) από το μεγαλύτερο περιοδικό της Ισπανίας, αφού θα είναι ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα