«Ανεκτίμητη η κίνηση Μπαρτζώκα!» (pic)

«Ανεκτίμητη η κίνηση Μπαρτζώκα!» (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ανεκτίμητη η κίνηση Μπαρτζώκα!» (pic)
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα πήγαν στην προπόνηση των Καταλανών την παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη νίκη!

Οι συνεχείς τραυματισμοί από την αρχή της χρονιάς έχουν... γονατίσει την Μπαρτσελόνα ωστόσο, όπως εξήγησε ο Σάσα Βεζένκοφ αμέσως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Palau Blaugrana, «τα προβλήματα μάς έχουν συσπειρώσει!».

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραμένει off, ο Πάου Ρίμπας χάνει τη σεζόν, οι Κλαβέρ και Ντόλμαν επέστρεψαν πρόσφατα στην αγωνιστική δράση ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι εν συνεχεία οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, ο σύνδεσμος «Dracs 1991», αποθέωσαν τον Έλληνα προπονητή!

Για την ακρίβεια, ανέβασαν στο Twitter μια φωτογραφία με τον Μπαρτζώκα να πανηγυρίζει γυρνώντας προς το μέρος του κόσμου, εξηγώντας «Για χρόνια χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο! Ανεκτίμητη κίνηση». Παρεμπιπτόντως, οι φίλαθλοι της Μπάρτσα πήγαν στην προπόνηση την παραμονή του αγώνα με τους «πράσινους» για να στηρίξουν και να εμψυχώσουν τον 51άχρονο κόουτς και τους παίκτες του!