Απίστευτο: Ο Giannis 19ος καλύτερος στον κόσμο!

Απίστευτο: Ο Giannis 19ος καλύτερος στον κόσμο!

Gazzetta team
Απίστευτο: Ο Giannis 19ος καλύτερος στον κόσμο!

bet365

Σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του ESPN, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 2η δεκάδα των κορυφαίων παικτών του εφετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, «σκαρφαλώνοντας» 21 θέσεις από την περυσινή κατάταξη!

Για 6η συνεχή χρονιά το κατά πολλούς κορυφαίο αθλητικό site στον κόσμο, παρουσιάζει το δικό του countdown με τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ! Απόψε, σειρά είχαν οι θέσεις από το νο20 έως και το νο11 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκε στην 19η θέση!

Ο «Greak Freak» που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 21 του χρόνια και διανύει την 4η σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, δηλαδή ανέβηκε 21 θέσεις σε σχέση με την περασμένη σεζόν που ήταν 40ος! Αυτό που είναι άκρως εντυπωσιακό, έχει να κάνει με τα τρανταχτά ονόματα των παικτών που «βλέπουν την πλάτη» του Έλληνα διεθνού φόργουορντ. Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είναι πιο ψηλά από τους: Ντράμοντ (Πίστονς), Μπάτλερ (Μπουλς), Χόρφορντ (Σέλτικς), Όλτριτζ (Σπερς), Τζόρνταν (Κλίπερς), Μίλσαπ (Χοκς), ΜακΚόλουμ (Τρέιλ Μπλέϊζερς), Κόνλεϊ (Γκρίζλις), Λοβ (Καβαλίερς), Τόμας (Σέλτικς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), οι οποίοι βρίσκονται στις θέσεις από το νο20 έως το νο30.

Ο Giannis πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και στα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος οι Μπακς, έχει μ.ο. 21,1 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 6,0 ασίστ, 1,9 κλεψίματα, 1,9 κοψίματα και 3,0 λάθη σε 32,6 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η κατάταξη από νο11 έως το νο20:

11. Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς)
12. Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς)
13. ΝτεΜάρκους Κάζινς (Κινγκς)
14. Ντρέιμοντ Γκριν (Ουόριορς)
15. Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς)
16. Κλέι Τόμσον (Ουόριορς)
17. Τζον Ουόλ (Ουίζαρντς)
18. Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς)
19. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)
20. Άντρε Ντράμοντ (Πίστονς)

 

NBA Τελευταία Νέα