Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόγραμμα με φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόγραμμα με φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στην άνετη επικράτηση επί της Δανίας (3-1) στο ματς που προηγήθηκε χρονικά, η U21 της Γερμανίας επιβεβαίωσε με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο πως μπορεί να στοχεύει ψηλά στη φετινή διοργάνωση του Euro.

Σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και αποτελεσματική, επικράτησε δίκαια. Η ομάδα του Στέφαν Κουντζ σήμερα δίνει το δεύτερο ματς στη φάση των ομίλων, απέναντι στη Σερβία και σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, αλλά και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η Γερμανία, ο άσος του 1.75 στη Winmasters έρχεται σε πρώτο πλάνο και αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ο άσος της Γερμανίας U21 είναι ένα σημείο που εμπιστεύεται αρκετός κόσμος, όπως φαίνεται από την κατηγορία τζίροι, μαζί με τους άσους των Κόστα Ρίκα (με Βερμούδες) και Ουρουγουάης (με Ιαπωνία).

Συνεχίζουμε με τον ίδιο όμιλο στην τελική φάση του Euro U21 και τη συνάντηση Δανία – Αυστρία. Η Αυστρία ήταν πιο ουσιαστική και τυχερή την πρώτη αγωνιστική, τώρα όμως καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον σημαντικό επιθετικό της, Χανς Βολφ.

Η Δανία διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σαν ομάδα και περιμένουμε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από την πρεμιέρα, όπου έπαιζε με «μεγαθήριο» και δίνουμε έτσι το προβάδισμα στον άσο.

Σε επίπεδο συλλόγων τώρα, για το Κύπελλο Νορβηγίας, η Αλτα υποδέχεται την Στάμπαεκ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις κατηγορίες και η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ. Υπαρκτή η διαφορά δυναμικής, με τη Στάμπαεκ να είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας και να έχει το προβάδισμα νίκης. Αξιοπρεπής η απόδοση του διπλού, έχει λογική.

Στην Ισπανία, διεξάγεται ο πρώτος από τους δύο τελικούς ανόδου για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, μεταξύ Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μαγιόρκα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες σημείωσαν από μία νίκη στα μεταξύ τους, όταν αγωνίζονταν εντός έδρας. Σύμμαχος για τη Λα Κορούνια είναι και η παράδοση, με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες ως γηπεδούχος από το 2009 έως και σήμερα. Σε συνάρτηση με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Μαγιόρκα (4 νίκες, 8 ισοπαλίες, 10 ήττες), ο άσος έχει το προβάδισμα.

 

Τελευταία Νέα