Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο Euro U21

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο Euro U21

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο, εκκίνησε από χθες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών. Η Γερμανία, που κατέκτησε το πιο πρόσφατο Euro, το 2017, κάνει σήμερα πρεμιέρα απέναντι στη Δανία. Η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ των δύο ομάδων είναι υπαρκτή. Η Γερμανία υπερτερεί, έχοντας παίκτες που ήταν βασικοί στις ομάδες τους τη σεζόν που προηγήθηκε, με την πλειονότητα των παικτών να αγωνίζεται σε συλλόγους της Μπουντεσλίγκα.

Τέσσερις παίκτες από όσους κατέκτησαν το τελευταίο Euro παραμένουν στην αποστολή και για τη φετινή διοργάνωση ενώ στην τεχνική της ηγεσία συνεχίζει από το 2016 ο Στέφαν Κουντζ. Το επιθετικό πλάνο είναι αυτό που την χαρακτηρίζει διαχρονικά και πρόκειται για ομάδα που σκοράρει σχετικά εύκολα. Στα 8 πιο πρόσφατα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώνει τουλάχιστον από 2 γκολ σε κάθε ένα.

Πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι για τη Δανία στα πρόσφατα φιλικά. Σε συνάρτηση και με τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει, η Γερμανία έχει το σαφές προβάδισμα νίκης. Λόγω της φιλοσοφίας της, που είναι επιθετική, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.

Για τον ίδιο όμιλο, όπως μπορείτε να δείτε στις βαθμολογίες στοίχημα, η Σερβία αντιμετωπίζει την Αυστρία. Κανονικά διαθέσιμος στους τυπικά γηπεδούχους ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος πρόσφατα μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Είναι ο παίκτης που θα είναι στραμμένα τα φώτα πάνω του και φυσικά αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του.

Εδώ και αρκετό καιρό η Σερβία παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο, επενδύοντας στην άμυνα αλλά και την ικανότητα των παικτών που διαθέτει στην επίθεση. Της δίνουμε το προβάδισμα στο ματς με την Αυστρία και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που τιμάται πάνω από διπλασιασμό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Κόπα Αμέρικα και τη συνάντηση Ιαπωνία – Χιλή. Η διοργάνωση είναι μία πρόβα για την Ιαπωνία, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Εχει κατέβει με την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα του χρόνου, με τους περισσότερους παίκτες να μην έχουν συμμετοχή και να είναι κάτω των 23 ετών. Το G/G είναι το χαρακτηριστικό της Χιλής στα πρόσφατα ματς, φιλικά και μη και είναι λογικό να επιβεβαιωθεί και σήμερα.

 

Τελευταία Νέα