Προγνωστικά στοιχήματος | Με Μεσι και παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με Μεσι και παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το Νοέμβριο του 2007, σε αναμέτρηση για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, ηττήθηκε τελευταία φορά η Αργεντινή από την Κολομβία. Σε οκτώ ματς έκτοτε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η «αλμπισελέστε» διατηρεί το αήττητο, με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απολογισμό (σε κανονική διάρκεια αγώνα). Οι δυο τους, κάνουν σήμερα ντεμπούτο στη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα 2019 που διεξάγεται στη Βραζιλία.

Μία διοργάνωση που η Αργεντινή θα έχει κανονικά στη σύνθεσή της τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ακόμα μία φορά καλείται να οδηγήσει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο μακριά. Μία Αργεντινή που βρίσκεται στο στάδιο ανανέωσης και ο Μέσι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της αποστολής άνω των 30 ετών.

Με υψηλές προσδοκίες μπαίνει στη διοργάνωση και η Κολομβία των Ρανταμέλ Φαλκάο και Χάμες Ροντρίγκεζ, η οποία επιβεβαίωσε στα φιλικά προετοιμασίας πως είναι μία ομάδα με μεγάλη επιθετική ικανότητα. Η παρουσία του Μέσι στην 11άδα της Αργεντινής και η θετικότατη παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στην Κολομβία, είναι πάντως δύο παράγοντες που δεν περνούν απαρατήρητοι. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.21 στον Stoiximan.

Πλην του Κόπα Αμέρικα, ακόμα μία διεθνής διοργάνωση εκκινεί σήμερα, το Γκολντ Καπ. Στο μοναδικό ματς της ημέρας στο κουπόνι ΟΠΑΠ, ο Καναδάς αντιμετωπίζει τη Μαρτινίκα. Η τελευταία δεν είναι αναγνωρισμένη από τη ΦΙΦΑ και δεν μετέχει στις διοργανώσεις της, έχει όμως δικαίωμα στην Ομοσπονδία της Βορείου και κεντρικής Αμερικής (CONCACAF).

Το ματς θεωρητικά εξαρτάται από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και ευχέρεια στο σκοράρισμα από τον Μάρτιο του 2018 έως και σήμερα ενώ διαθέτουν παίκτες με μεγαλύτερες εμπειρίες και παραστάσεις. Κάιλ Λάριν (φορ), Λούκα Καβαλίνι (φορ) και Αλφόνσο Ντέιβις (μεσοεπιθετικός) είναι κάποιοι εξ αυτών.

Περιμένοντας από τον Καναδά να μπει με επιθετική διάθεση στην αναμέτρηση και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα