Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά στοιχήματα στο Κόπα Αμέρικα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά στοιχήματα στο Κόπα Αμέρικα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μία από τις διεθνείς διοργανώσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι, εκκινεί σήμερα. Το Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται στη Βραζιλία. Η «σελεσάο» είναι και η ομάδα που κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση, απέναντι στη Βολιβία. Θεωρητικά ένα εύκολο ματς, που εξαρτάται από τη διάθεση της Βραζιλίας.

Με δεδομένο πως στη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2014 η Βραζιλία είχε παρουσιαστεί κατώτερη των περιστάσεων, της δίνεται κατά κάποιο τρόπο η ευκαιρία να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα, είναι φυσικά να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει σήμερα.

Ο απλός άσος και τα παράγωγά του πληρώνουν ελάχιστα και έτσι θα κινηθούμε με ειδικά στοιχήματα από την αναμέτρηση, με γνώμονα η επιλογή να αξίζει το ρίσκο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της Βραζιλίας, Τιτε, οι Ρομπέρτο Φιρμίνιο και Νταβίντ Νέρες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, στο 4-3-3 που εφαρμόζει συνήθως.

Η τρίτη θέση της επίθεσης παίζεται ανάμεσα σε Ριτσάρλισον και Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο Φιρμίνιο, σύμφωνα με τη φετινή του παρουσία στη Λίβερπουλ αλλά και το γεγονός πως αναμένεται στην κορυφή της επίθεσης, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να χριστεί σκόρερ. Στο 3.75 στη bwin το ενδεχόμενο να βρει πρώτος δίχτυα και στο 1.65 απλά να σκοράρει, μπορούν να αποτελέσουν επιλογές.

Ακόμα, έχει λογική και το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο, αφού περιμένουμε από τη Βραζιλία να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να μπει φουλ επιθετικά, βάζοντας στην εξίσωση τη δυναμική του κόσμου. Κοντά στον διπλασιασμό το ενδεχόμενο να μπουν 2 ή και περισσότερα τέρματα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Η Βολιβία είναι άλλωστε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, ενώ παρουσιάζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα τώρα, έχει καταφέρει μόνο στο 1 από τα 24 πιο πρόσφατα ματς να κατακτήσει τη νίκη, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 8 ισοπαλίες και 14 ήττες.

 

Τελευταία Νέα