Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Μουντιάλ U20

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Μουντιάλ U20

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Θετικότατες εντυπώσεις για την Ιταλία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών, που διεξάγεται στην Πολωνία. Επικράτησε 2-1 του Μεξικού, σε μία αναμέτρηση που έδειξε πως ξέρει να δημιουργήσει παιχνίδι. Διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία ακόμα και σε επίπεδο Serie A, με κυρίαρχο όνομα τον επιθετικό Αλεξ Πιναμόντι (στη Φροζινόνε φέτος ως δανεικός από την Ιντερ) και άξιος συμπαραστάτης του έδειξε πως θα αποτελέσει στην πρεμιέρα, ο επίσης επιθετικός Τζιανλούκα Σκαμάκα (της Σασσουόλο).

Η Ιταλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Ισημερινό, ο οποίος στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ιαπωνία (1-1), σε ένα ματς που είχε την υπεροχή και πολλές χαμένες ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 1-0. Αφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην προκριματική φάση και έχει υψηλές βλέψεις σε αυτή την τελική φάση.

Ο αγώνας Ισημερινός U20 – Ιταλία U20, που συμπεριλαμβάνεται κανονικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ, έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιώσει το G/G σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20. Σε απόδοση 1.83 προσφέρεται στη Novibet το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο δίχτυα και αποτελεί την επιλογή μας.

Νωρίτερα, για την ίδια διοργάνωση και τον ίδιο όμιλο (2ο) το Μεξικό αντιμετωπίζει την Ιαπωνία. Καλύτερα στοιχεία για τους Μεξικανούς στην πρεμιέρα, περισσότερο τυχερή παρά ικανή η Ιαπωνία στην ισοπαλία με τον Ισημερινό. Βάσει ρόστερ οι τυπικά γηπεδούχοι παράλληλα υπερτερούν, αφού διαθέτουν κάποιους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, όπως ο επιθετικός Χουάν Μασίας της Λεόν (10 γκολ φέτος στη μεγάλη κατηγορία του Μεξικό) και ο εξτρέμ Ντιέγκο Λαϊνέθ, με 12 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Μπέτις.

Συνυπολογίζοντας τα ρόστερ των δύο αντιπάλων και φυσικά τα όσα έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, επιλέγουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται πάνω από τις δύο μονάδες και θεωρούμε πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από αυτή που δείχνει η απόδοση.

 

Τελευταία Νέα