Προγνωστικά στοιχήματος | Ο άσος δίνει πρόκριση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ο άσος δίνει πρόκριση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εκτη και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Μεταξύ των αναμετρήσεων που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, το Κουαντσόου Εβεργκράντε – Νταεγκού. Η γηπεδούχος μειονεκτεί και χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στα νοκ-άουτ.

Στα αρνητικά για τον προπονητή της ομάδας, Φάμπιο Καναβάρο, το γεγονός πως δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού ο Ταλίσκα. Ο Βραζιλιάνος πρώην φορ της Μπεσίκτας είχε λείψει και από το προηγούμενο ματς και το κενό του είχε φανεί. Η απουσία του ενός από τους δύο κορυφαίους παίκτες της Κουαντσόου (ο άλλος είναι ο Βραζιλιάνος μέσος Παουλίνιο) είναι και η αιτία που υπήρξε σημαντική άνοδος της τιμής του άσου από τις στοιχηματικές.

Η Νταεγκού ως φιλοξενούμενη παρουσιάζει πάντως αρκετές αδυναμίες και παρά την απουσία του Ταλίσκα, εκτιμούμε πως οι Κινέζοι είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την έδρα και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον άσο του 2.05 στο Pamestoixima.gr να αποτελεί έτσι την επιλογή μας.

Διαφορά δύο κατηγοριών στη Βραζιλία και τον αγώνα Σαμπάϊο Κορέα – Παλμέιρας για το Κύπελλο. Ομάδα της Γ κατηγορίας η γηπεδούχος, ομάδα που αντιμετωπίζει και επιθετικό πρόβλημα ως γηπεδούχος (1 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς). Η Παλμέιρας έχει εκκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν, είναι πρωτοπόρος της Α κατηγορίας μετά από 5 αγωνιστικές και προέρχεται από 4 σερί νίκες. Το σημερινό είναι το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς που θα κρίνουν την πρόκριση (ακολουθεί επαναληπτικός) όμως η Παλμέιρας μπορεί να «καθαρίσει» την υπόθεση από το πρώτο ματς. Λογική επιλογή το διπλό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές από τον πρώτο τελικό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, του αντίστοιχου Σούπερ Καπ της Νοτίου Αμερικής, η Ατλέτικο Παραναένσε από τη Βραζιλία φιλοξενεί τη Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή. Οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και ως αυτού το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο δίχτυα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα