Προγνωστικά στοιχήματος | Η μεγάλη ευκαιρία της Τσέλσι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η μεγάλη ευκαιρία της Τσέλσι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ολα λειτούργησαν υπέρ της Τσέλσι το Σαββατοκύριακο. Ούτε... παραγγελία να τα είχε κάνει τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκαν και οι τρεις, η Αρσεναλ μάλιστα από την Κρίσταλ Πάλας, με συνέπεια οι «μπλε» του Λονδίνου να έχουν σήμερα τη δυνατότητα με νίκη να περάσουν στην τρίτη θέση της κατάταξης και να κάνουν βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη 4άδα που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, σε ένα από τα πολλά ματς της ημέρας που περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ, φιλοξενεί την Μπέρνλι, με την τελευταία να μην έχει ουσιαστικούς στόχους. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες που της επέτρεψαν να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία (στο +8 από τις θέσεις υποβιβασμού) και θα προσπαθήσει χωρίς άγχος για το καλύτερο στο διάστημα που απομένει. Πρόκειται για μία αθλητική ομάδα, που συμβάλλει στον γρήγορο ρυθμό, παιχνίδι που αρέσκεται η Τσέλσι ως γηπεδούχος.

Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο. Περιμένοντας ένα ματς με γρήγορο ρυθμό από νωρίς, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr.

Συνεχίζουμε τις επιλογές στο Στοίχημα, με τη συνάντηση Νάπολι – Αταλάντα για το Καμπιονάτο. Η Αταλάντα είναι η ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα στην προσπάθεια για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε αντίθεση με τη Νάπολι που ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει θέση τουλάχιστον στην πρώτη 3άδα. Για τη Νάπολι έχει προηγηθεί πάντως ο αποκλεισμός από την Αρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ και ενδεχομένως αυτό να της δώσει επιπλέον κίνητρο να επιστρέψει στις νίκες σήμερα.

Η αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων είναι αυτή που μετράμε περισσότερο και επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες στο σημερινό μεταξύ τους ματς. Αλλωστε οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει το G/G στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς με γηπεδούχο τη Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Τελευταία Νέα