Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, με την πορεία της να σταματάει στα προημιτελικά. Οι «σίτιζενς» πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα όπου σήμερα αντιμετωπίζουν την ομάδα που τους απέκλεισε πριν λίγα 24ώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προέρχεται και η πρώτη επιλογή για σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να θελήσει να δώσει τις απαντήσεις της για τον αποκλεισμό και φυσικά να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Περιμένοντας από τη Μάντσεστερ Σίτι να μπει επιθετικά, όπως άλλωστε συνηθίζει, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση σε απόδοση 2.00 στην Interwetten. Αλλωστε, αν κάτι χαρακτηρίζει τους δύο αντιπάλους είναι η ικανότητα στην επίθεση.

Ενα κομβικό ματς με φόντο την παραμονή της στην κατηγορία, δίνει για τη Serie A η Ουντινέζε, που έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Σασσουόλο. Η ομάδα στην οποία προπονητής από τον Μάρτιο του 2019 είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, μετά τις δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες από Ρόμα (0-1) και Λάτσιο (0-2) είδε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται. Η νίκη είναι και το μοναδικό ζητούμενο σήμερα, με την ομάδα να στηρίζεται στην έδρα – όπου έχει συγκεντρώσει τους 24 από τους 32 συνολικά βαθμούς στο πρωτάθλημα – στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την παραμονή.

Η Σασσουόλο θεωρητικά δεν θα κινδυνέψει ενώ ως φιλοξενούμενη, όπως και η αντίπαλός της, υστερεί. Λόγω κινήτρου και έδρας, επιλέγουμε τον άσο.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συνάντηση Εϊμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιθετικό ποδόσφαιρο παίζει η Εϊμπαρ ενώ έχει σαν χαρακτηριστικό το G/G. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, με τη γηπεδούχο να συμπαρασέρνει στο γρήγορο ρυθμό που δίνει και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση, αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα