Προγνωστικά στοιχήματος | Η παραμονή, πληρώνει

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η παραμονή, πληρώνει

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πιο κρίσιμο ματς, μέχρι το επόμενο, δίνει σήμερα η Σοσό, η οποία σε αναμέτρηση για τη Β Γαλλίας έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Χάβρη. Μετά τις δύο κολλητές νίκες, με Νιόρ (1-0 εκτός έδρας) και Παρί (1-0 εντός έδρας) αντίστοιχα, κατάφερε να ξεκολλήσει από τις τρεις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, στη μάχη που δίνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Η έδρα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την Σοσό, έχοντας συγκεντρώσει στο γήπεδό της, τους 20 από τους συνολικά 33 βαθμούς της στην κατηγορία. Οι νίκες που προηγήθηκαν της έχουν δώσει και την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση για σήμερα. Η Χάβρη έχει χάσει αρκετούς βαθμούς το τελευταίο διάστημα και μετά την ισοπαλία με τη Νιόρ (0-0), ουσιαστικά απώλεσε και τις ελπίδες της για την κατάληψη μίας θέσης στα πλέι οφ (είναι στο -6 από την πέμπτη της κατάταξης, Τρουά).

Το τάιμινγκ μοιάζει έτσι ευνοϊκό τη δεδομένη στιγμή για τη Σοσό, καθώς δείχνει σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, προερχόμενη από δύο νίκες, έχει ανεβασμένη ψυχολογία ενώ αγωνίζεται και εντός έδρας, σε ένα από τα πολλά ματς που περιλαμβάνει σήμερα στη σύνθεσή του το κουπόνι στοίχημα. Επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.80 στο Pamestoixima.gr

Τη δυνατότητα να πλησιάσει τη Λιλ στους 2 βαθμούς στη δεύτερη θέση, που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει στην Α Γαλλίας η Λυών. Φιλοξενείται από την Ναντ, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες και μετράει μόλις 1 νίκη στην τελευταία 6άδα αγώνων της (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες). Οι φιλοξενούμενοι με δεδομένο πως υπερτερούν βάσει ρόστερ και έχουν το γκολ (διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο Σαμπιονά), μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους επιτρέψουν έστω και προσωρινά να πλησιάσουν σε απόσταση... αναπνοής από τη Λυών. Ο άσος της Σοσό και το διπλό της Λυών, αποτελούν έτσι τις επιλογές στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα