Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα, με το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς να στρέφεται σήμερα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» με νίκη είναι σίγουρα στην 8άδα και κατά συνέπεια τα πλέι – οφ, σε ότι αφορά όμως το Στοίχημα Ευρωλίγκα δεν προκύπτει κάτι ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Σε ότι αφορά έτσι τα προγνωστικά στοιχήματος και σήμερα θα στραφούμε έτσι στο ποδόσφαιρο, αρχίζοντας από την Ολλανδία και την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Τσβόλε.

Η ήττα από τον Αγιαξ στο ντέρμπι που προηγήθηκε χρονικά σε συνδυασμό με την επικράτηση του Αίαντα χθες, έριξε την PSV από την κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια έχει ένα ματς λιγότερο, το σημερινό και με τρίποντο επιστρέφει ξανά σε θέση οδηγού. Αυτό φυσικά είναι και το μοναδικό ζητούμενο για τους πρωταθλητές Ολλανδίας, οι οποίοι λογικά μετά και την ήττα στο ντέρμπι, θα έχουν σήμερα έναν επιπλέον λόγο να δώσουν τις απαντήσεις τους, όπως συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο.

Η νίκη εκτός από βαθμολογικό όφελος παίζει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία και ενδεχόμενη επικράτηση θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα. Περιμένοντας γρήγορο ρυθμό από την έναρξη του αγώνα, με την Αϊντχόφεν να συνηθίζει να σκοράρει αρκετά στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στην Βραζιλία, οι ομάδες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των πρωταθλημάτων. Αυτή την εποχή υπάρχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Στον τρίτο γύρο βρισκόμαστε (διπλά ματς) και σε ένα από τα ματς της ημέρας, η Μποταφόγκο υποδέχεται την Ζουβεντούδε. Ομάδα της Α κατηγορίας η γηπεδούχος, δύο κατηγορίες χαμηλότερα αγωνίζεται η Ζουβεντούδε και σε συνάρτηση με τον παράγοντα έδρα, η Μποταφόγκο θεωρείται το απόλυτο φαβορί.

Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικής που υπάρχει, μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο η Μποταφόγκο να «καθαρίσει» το αποτέλεσμα από το πρώτο 45λεπτο. Με το ανάλογο ρίσκο, ο άσος στο πρώτο ημίχρονο, σε αποδόσεις διπλασιασμού, αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα