Προγνωστικά στοιχήματος | Πρεμιέρα πρωταθλήματος με το δεξί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πρεμιέρα πρωταθλήματος με το δεξί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πρωτάθλημα Νορβηγίας μπήκε ξανά στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, αφού η νέα σεζόν εκκίνησε το Σάββατο. Η πρώτη αγωνιστική στην Α κατηγορία ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση Στάμπαεκ – Λίλεστρομ. Είναι η δεύτερη φορά στην πρόσφατη ιστορία των δύο ομάδων που τεθούν αντιμέτωπες σε πρεμιέρα. Την πρώτη, το 2011 και στην ίδια έδρα, η Λίλεστρομ είχε πάρει την εκτός έδρας νίκη. Το σκορ ήταν 7-0 υπέρ της και υποχρέωσε έτσι τη Στάμπαεκ στην βαρύτερη εντός έδρας της ιστορίας της. Ιδιαιτερότητα εν όψει του σημερινού μεταξύ τους αγώνα, το γεγονός πως είναι οι ίδιοι προπονητές, αλλά σε διαφορετικούς πάγκους.

Αυτή ήταν η μία από τις 26 εκτός έδρας νίκες που έχει σημειώσει από τον Μάρτιο του 2011 έως και σήμερα σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος η Λίλεστρομ και σε σύνολο 120 αγώνων. Γενικά είναι μία ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα κάτι που ισχύει και για τη σημερινή της αντίπαλο. Με δεδομένο πως και οι δύο μπορούν να θεωρηθούν ανταγωνιστικές μόνο στην έδρα τους, λαμβάνουμε υπόψιν σοβαρά αυτό τον παράγοντα για το μεταξύ τους ματς και επιλέγουμε τον άσο.

Πλήρης αγωνιστική στη Β Ολλανδίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, κατηγορία με την οποία θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και από την αναμέτρηση Γιονγκ Αγιαξ – Καμπούρ. Ακρως επιθετικό το πλάνο του Γιονγκ Αγιαξ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Στα ματς που δίνει στο γήπεδό του έχει καταφέρει πάντως να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματικός και συνήθως πρόκειται για ομάδα που προηγείται στο πρώτο ημίχρονο (8 άσο ημίχρονο φέτος σε 15 εντός έδρας ματς), όπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος.

Αντίθετης ποδοσφαιρικής σχολής είναι η Καμπούρ, ομάδα που παίζει πιο προσεκτικά και ως φιλοξενούμενη και δύσκολα παίρνει ρίσκα στο πρώτο 45λεπτο. (1 διπλό ημίχρονο, 8 ισοπαλίες στο ημίχρονο, 6 άσοι στο ημίχρονο) Ο παράγοντας έδρα και η φιλοσοφία των δύο ομάδων, μας οδηγεί στην επιλογή του άσο στο πρώτο ημίχρονο, σε αποδόσεις διπλασιασμού.

 

Τελευταία Νέα