Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει τη νίκη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παίρνει τη νίκη ο Ηρακλής

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, δεν θα έρθει φέτος για τον Ηρακλή. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών και το γεγονός πως δεν αξιοποίησε στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα, ήταν κάτι που στοίχισε στη φετινή του παρουσία στη Φούτμπολ Λιγκ, όπως φαίνεται άλλωστε από την βαθμολογία και στατιστικά της κατηγορίας.
Σήμερα ο Ηρακλής θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο και την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, αφού η θητεία του Ισπανού Χοσέ Ρόκα στην ομάδα ήταν στους τρεις μήνες. Νέος προπονητής στον Ηρακλή ανέλαβε ο Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος πραγματοποιεί στη σημερινή συνάντηση το ντεμπούτο του. Όπως συμβαίνει εκτός απροόπτου σε αυτές τις περιπτώσεις, η αλλαγή προπονητή λειτουργεί θετικά, αφού οι παίκτες βρίσκουν εκ νέο κίνητρο.
Και από βαθμολογικής άποψης βέβαια, το ματς θεωρείται κρίσιμο βαθμολογικά για τον Ηρακλή, στην προσπάθεια να ξεμπερδέψει οριστικά με τα όποια σενάρια παραμονής στη Φούτμπολ Λιγκ. Η Δόξα υστερεί σημαντικά ως φιλοξενούμενη (χωρίς νίκη στα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος). Ο Ηρακλής μπορεί να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να επιβεβαιώσει τον άσο.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα παρουσιάζουν στο μεταξύ οι αναμετρήσεις για το μπάσκετ και ειδικότερα για την προ τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα και το ενδιαφέρον μονοπωλεί φυσικά η αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο προέρχεται από έξι σερί νίκες στη διοργάνωση και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς εφόσον επιβληθεί σήμερα της «βασίλισσας της Ευρώπης» θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.
Το «τριφύλλι» στην έδρα του αντλεί μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του, ο οποίος αναμένεται και σήμερα να δώσει βροντερό παρών (* Sold Out) στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης. Εκτιμούμε πως η ελληνική ομάδα δεν θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη – από τη στιγμή που η Ρεάλ δεν «καίγεται» και ποντάρουμε στην απλή νίκη της.
 

Τελευταία Νέα