Προγνωστικά στοιχήματος | Αποδόσεις ρίσκου στη Σκωτία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Αποδόσεις ρίσκου στη Σκωτία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η νέα προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου να δώσει το παρών σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, αρχίζει σήμερα το βράδυ. Από το Λιχτενστάιν φιλοξενείται, για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου της στα προκριματικά του Euro 2020. Αγωνιστικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερέχει και έχει θεωρητικά εύκολο έργο, σε ότι αφορά όμως τα προγνωστικά στοιχήματος δεν προκύπτει κάτι αξιόλογο από την αναμέτρηση.

Αντίθετα, δείχνει να υπάρχει στοιχηματική αξία σε αναμετρήσεις που αφορούν τις μικρότερες κατηγορίες της Σκωτίας. Ειδικότερα, για την Λιγκ1, η Ρέιθ Ρόβερς υποδέχεται τη Νταμπάρτον και οι πιθανότητες μοιάζουν καλές ώστε στο μεταξύ τους ματς να επιβεβαιώσουν το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρέιθ Ρόβερς είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία (32 γκολ σε 15 ματς). Πρόκειται παράλληλα για ομάδα που σκοράρει αρκετά στο πρώτο ημίχρονο (16 γκολ) και το πιο παραγωγικό της διάστημα είναι το 31-45’ (8-1 τα τέρματα).

Περισσότερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο (13 έναντι 12) σημειώνει ως φιλοξενούμενη στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων της η Νταμπάρτον. Πρόκειται δηλαδή για δύο ομάδες που βρίσκουν πολύ συχνά δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο και υπάρχει λογική να το επιβεβαιώσουν σήμερα.

Το ίδιο ειδικό στοίχημα (Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο) αποτελεί την επιλογή μας και στην αναμέτρηση για τη Λιγκ2 Σκωτίας, μεταξύ Κλάιντ – Ανναν Αθλέτικ, δύο ομάδων που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η Κλάιντ (4 νίκες – 2 ήττες στα 6 τελευταία) έχει την πρόθεση ως γηπεδούχος να ανοίγει μετά το πρώτο 15λεπτο τον ρυθμό και στο πρώτο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων της στην κατηγορία έχει σημειώσει τα 11 από τα συνολικά 23 γκολ. Η Ανναν Αθλέτικ (5 νίκες – 1 ήττα στα 6 τελευταία) μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της γηπεδούχου να συμβάλλει με τη σειρά της στο σκοράρισμα και στην επιβεβαίωση του ειδικού στοιχήματος.

 

Τελευταία Νέα