Προγνωστικά στοιχήματος | Με στοιχηματικό οδηγό τη φιλοσοφία του

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με στοιχηματικό οδηγό τη φιλοσοφία του

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η κανονική σεζόν της Ευρωλίγκα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωσή της, με τέσσερις ομάδες να μάχονται για τις τρεις προνομιούχες θέσεις της 8άδας που οδηγούν στα πλέι οφ, εκεί που θα κριθούν όλα για την παρουσία τους στο Final 4. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά τις νίκες στα ματς που προηγήθηκαν έχουν βάλει τις βάσεις για την είσοδό τους στην 8άδα και κυρίως οι Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 8η θέση και έχουν να δώσουν τα δύο από τα τρία ματς που απομένουν στην έδρα τους. Σήμερα, στο τελευταίο εκτός έδρας, φιλοξενούνται στην Ισπανία από την Γκραν Κανάρια.

Η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα (5 νίκες, 9 ήττες) ενώ διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στη φετινή διοργάνωση. Στα 12 ματς που έχει δώσει σε επίπεδο Ευρωλίγκα στο 2019 μάλιστα, έχει απολογισμό 11 ήττες και 1 νίκη, αυτή επί της ουραγού Νταρουσάφακα. Η ελληνική ομάδα παρά τις απουσίες των βασικών γκαρντ Σπανούλη και Στρέλνιεκς, μπορεί να βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα, όπως φάνηκε και στο πιο πρόσφατο ματς (νίκη επί της Μπάγερν με 89-69) κυρίως βάζοντας τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Ο Μιλουτίνοφ αναμένεται έτσι να τροφοδοτηθεί αρκετά και να πάρει προσπάθειες και υπάρχουν καλές πιθανότητες να ξεπεράσει τους 13,5 πόντους. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού, έχει τύχη και το ενδεχόμενο να βρίσκεται με 2.5 πόντους μπροστά στην πρώτη περίοδο, κοντά σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Συνεχίζουμε τις αναλύσεις για στοίχημα με ποδόσφαιρο, από όπου και θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας και την αναμέτρηση Ολλανδία – Λευκορωσία. Χαρακτηριστικό στοιχείο της Ολλανδίας είναι το επιθετικό πλάνο, με την ομάδα να αποδίδει και πάλι στα καλά γνωστά της στάνταρ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρόναλντ Κούμαν (τον Φεβρουάριο του 2018). Οι «οράνιε» συνηθίζουν να μπαίνουν επιθετικά στα ματς και κάτι τέτοιο αναμένεται και τώρα. Με το ανάλογο ρίσκο, πηγαίνουμε στο Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

 

Τελευταία Νέα