Προγνωστικά Στοιχήματος | Τα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ, Μιλάνο και το over

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Τα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ, Μιλάνο και το over

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Μίλαν – Ιντερ, Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ είναι μόνο κάποια από τα σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.
Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι το ματς που κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ. Μπορεί οι «πράσινοι» να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (μία νίκη στα 6 τελευταία και μόλις 2 μέσα στο 2019), όμως πάντα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα. Βαθμολογικά «καίγεται» για μία θέση στην Ευρώπη, προκειμένου να σβήσει την ποινή που του έχει επιβληθεί, ώστε να μπορεί από του χρόνου να συμμετέχει και πάλι στα Κύπελλα Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, κρατούν στο χέρι τη 2η θέση και όλα δείχνουν ότι τελικά εκεί θα καταλήξουν. Επιλογή μας το σύνολο τερμάτων «2-3» (2.00), το οποίο εμφανίστηκε στις 6 από τις 7 προηγούμενες εξόδους του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ.
Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ
Στη… λειψή – λόγω Κυπέλλου – αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, σήμερα διεξάγονται δύο αναμετρήσεις: Φούλαμ – Λίβερπουλ στις 16:15 και Εβερτον – Τσέλσι στις 18:30. Το πρώτο δεν έχεις να πεις πολλά, όλα θα εξαρτηθούν από τη Λίβερπουλ, η οποία δεν χρειάζεται καν να κάνει την τέλεια εμφάνιση για να κερδίσει την προβληματική, ακέφαλη (με υπηρεσιακό, για την ακρίβεια) και προερχόμενη από 6 σερί ήττες Φούλαμ. Το ξέρουν και οι μπουκ βέβαια.
Στο άλλο, όμως, το Εβερτον – Τσέλσι μάλλον το over είναι ψηλότερα από εκεί που θα έπρεπε (1.90). Η Εβερτον του Μάρκο Σίλβα σκοράρει σχετικά εύκολα στο γήπεδό της και το γεγονός ότι έμεινε στο μηδέν στα δύο πιο πρόσφατα μοιάζει… too much! Εξάλλου, η εστία της Τσέλσι παραβιάστηκε στα 8 από τα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Από ‘κει και πέρα, όμως, η ομάδα του Σάρι έχει βρει ρυθμό επιθετικά γι’ αυτό και περιμένουμε να ανοίξει αρκετά το σκορ.
Η Μίλαν πατάει καλύτερα
Κλείνουμε με το μεγάλο ματς στο Μιλάνο, ανάμεσα στις συμπολίτισσες Μίλαν και Ιντερ. Αγωνιστικά, οι «ροσονέρι» μοιάζουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση (5 σερί νίκες και 10 αήττητοι στο πρωτάθλημα), σε αντίθεση με την Ιντερ που διανύει τη χειρότερη περίοδο της σεζόν: εκτός του ότι στο πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (παρά την ήττα της Ρόμα χθες), αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αϊντραχτ, την Πέμπτη ρο βράδυ. Όπως είπαμε και για το δικό ματς ντέρμπι, αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες, όμως η Μίλαν μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα (2,55).

 

Τελευταία Νέα