Προγνωστικά Στοιχήματος | Οπως τον Ιανουάριο

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Οπως τον Ιανουάριο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ολυμπιακός και Αρης συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι του αποψινού προγράμματος στη Σούπερ Λιγκ. Οι μεν Πειραιώτες έχουν στην πραγματικότητα μόνο μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος (-7 από την κορυφή) και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις όσο η σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Στο Φάληρο σκοράρουν κατά ριπάς, με το over να επιβεβαιώνεται στα έξι τελευταία τους εκεί για το πρωτάθλημα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα μάλιστα ήταν και over 3,5. Απέναντί τους απόψε μία ομάδα που έφτασε τα έξι σερί ματς δίχως ήττα και μοιάζει να έχει «αγκαλιάσει» την πέμπτη θέση. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες του Παντελίδη βρήκαν δίχτυα, με την επιθετική τους λειτουργία εξαιρετικά βελτιωμένη από τα τέλη Ιανουαρίου. Απόψε μπορούν και εκείνοι να συμβάλουν ώστε να δούμε θέαμα και πολλά γκολ, με το over 3,5 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αναμφίβολα το πιο σπουδαίο – βάσει ονομάτων – ματς του αποψινού κουπονιού ΟΠΑΠ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν να… τρελαίνουν κόσμο επί ημερών Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τελευταίο τους επίτευγμα, η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με πολλές απουσίες και την ήττα της Αγγλίας (0-2) να τους… βαραίνει, ταξίδεψαν στην έδρα της Παρί για να τα παίξουν όλα για όλα και ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε τον άθλο τους (1-3). Οι «κανονιέρηδες» στην αντίπερα όχθη συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Η Ρεν εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά τους κενά και την αποβολή του Παπασταθόπουλου την Πέμπτη, κάνοντας βήμα πρόκρισης στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ με το υπέρ της 3-1. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τον Ιανουάριο στο πλαίσιο του Κυπέλλου με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη (1-3). Εχοντας αποκτήσει φορά, αξίζουν την εμπιστοσύνη μας σε τιμές αουτσάιντερ.

Τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ολοκληρώνονται από τη δράση στην Ιταλία. Φιορεντίνα και Λάτσιο κοντράρονται στο «Αρτέμιο Φράνκι», κυνηγώντας τις θέσεις της Ευρώπης. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν με τεράστια ευκολία και ειδικά οι «βιόλα» σημείωσαν 16 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας τους. Εκτός από το 0-0 με τη Νάπολι σε αυτό το διάστημα, ο φορ Μουριέλ βρήκε δίχτυα στα υπόλοιπα τέσσερα. Με τη φόρα που έχει, μπορεί να πληγώσει και την άμυνα των «λατσιάλι».

 

Τελευταία Νέα