Προγνωστικά στοιχήματος | Με έδρα «κάστρο» στο Γιουρόπα Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με έδρα «κάστρο» στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Διήμερο μεγάλων ανατροπών ήταν αυτό που προηγήθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αγιαξ ταπείνωσε με 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2 από την πρώτη αναμέτρηση, του «Ολντ Τράφορντ». Πλέον η... σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ, με οκτώ αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για σήμερα. Ματς, που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα και κατά συνέπεια στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτός μεταξύ Ζενίτ – Βιγιαρεάλ. Η πορεία της ισπανικής ομάδας δεν είναι αναμενόμενη φέτος και έχει βρεθεί να παλεύει για την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Είναι η ομάδα με μία από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία (27 γκολ σε 26 συμμετοχές). Στη φετινή της παρουσία στην Ευρώπη είχε βέβαια καλή παρουσία, με εντελώς αντίθετο πρόσωπο από ότι μας έχει συνηθίσει στο πρωτάθλημα. Σήμερα πάντως έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Ζενίτ. Οι Ρώσοι παρουσιάζονται πανίσχυροι στην έδρα τους. Είναι ενδεικτικό πως σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ η Ζενίτ έχει εντός έδρας απολογισμό 21 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Εκτιμούμε πως ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και σήμερα και σε συνάρτηση με το ποιοτικότερο ρόστερ που διαθέτουν οι γηπεδούχοι, λογικά θα πάρουν και τη νίκη. Ο άσος είναι το πρώτο σημείο που επιλέγουμε στα προγνωστικά στοιχήματος και συνεχίζουμε με τη συνάντηση Νάπολι – Σάλτσμπουργκ. Οι δύο ομάδες έχουν το εύκολο γκολ, επιθετική φιλοσοφία και το ενδεχόμενο να δούμε να σημειώνουν γκολ και οι δύο ομάδες μοιάζει πολύ πιθανό.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα. Η εντός έδρας παρουσία των Γερμανών (5 νίκες στα 6 τελευταία εντός έδρας) και η εκτός έδρας επίδοση της Μακάμπι (1 νίκη, 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα εκτός), δίνουν το προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Επιλέγουμε τον άσο με χάντικαπ 3.5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα