Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δείχνει πως έχει κριθεί, με τον ΠΑΟΚ να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Εντείνεται η «μάχη» για τη δεύτερη θέση και το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΚ ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει πολλά. Η αγωνιστική ανοίγει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ατρόμητο. Σαφές προβάδισμα για τους «πράσινους», όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοικτά στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη με το μεγαλύτερο πρόβλημα στο διάστημα αυτό, αλλά και στο μεγαλύτερο στο 2019, να εστιάζεται στο δημιουργικό-εκτελεστικό κομμάτι. Σήμερα αντιμετωπίζει μία ομάδα που προβληματίζει έντονα αμυντικά το τελευταίο διάστημα. Η λογική λέει πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη Θα βρει χώρους, υπάρχει η επιστροφή του βασικού φορ Μακένα συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά ματς και με δεδομένο πως στα εντός έδρας ματς η ομάδα της Αθήνας παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική (6 νίκες, 3 ισοπαλίες σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα), την καθιστά φαβορί για τη νίκη. Λογική επιλογή ο άσος ενώ παίζεται με το ανάλογο ρίσκο και ο άσος στο ημίχρονο, αφού ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και αναμένεται επιθετικά.

Αντίδραση είναι πολύ πιθανό να βγάλει σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο σερί ήττες από Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, την έφεραν αρκετά πίσω στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας. Το απόγευμα φιλοξενείται από την Ράγιο Βαγιεκάνο, μία ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (26 γκολ παθητικό σε 12 αγώνες) και την τρίτη χειρότερη συνολικά (40 γκολ σε 23 ματς).

Σύμμαχος για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο σημερινό ματς είναι και η παράδοση, με την Ατλέτικο να μετρά 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες ως φιλοξενούμενη της Βαγιεκάνο από το 1994 έως σήμερα. Το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνει τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα