Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η ευρωπαϊκή προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ έρχεται πλέον σε πρώτο πλάνο, αφού ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος δείχνει να απομακρύνεται σε μεγάλο βαθμό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο ένα από τα δεκαπέντε ματς της ημέρας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Ντιναμό Κιέβου, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32».

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, που είναι και η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, είναι να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιστρέψει να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς. Σύμμαχος στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να φτάσει στη νίκη είναι ο κόσμος, καθώς ακόμα μία φορά το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Αλλωστε, ως γηπεδούχος σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος για εννέα αγώνες, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες απολογισμό.

Αρνητικό στοιχείο για τους «ερυθρόλευκους», το γεγονός πως δεν έχουν νίκη εντός έδρας απέναντι σε σύλλογο από την Ουκρανία. Σε πέντε περιπτώσεις κατά το παρελθόν μέτρησε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Με τη Ντιναμό, αναμετρήθηκαν ξανά το 1975, για το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών, με την Ουκρανική ομάδα να παίρνει την πρόκριση. Στο Καραϊσκάκη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) ενώ στην Ουκρανία η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 1-0 με συνέπεια να μείνει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Από τις 13 Δεκεμβρίου έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς η Ντιναμό, λόγω της χειμερινής διακοπής. Εχει δώσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας, όμως, όπως έχει διδάξει το παρελθόν, δεν είναι το ίδιο. Οι Πειραιώτες καλούνται έτσι να αξιοποιήσουν πλην του παράγοντα έδρα και την αγωνιστική ετοιμότητα. Ακόμα, η εμφάνιση και όχι τόσο η ήττα στον αγώνα της Τούμπας που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αναμένεται να δώσει στον Ολυμπιακό επιπλέον κίνητρο για σήμερα. Εκτιμήσεις για το ματς της ελληνικής ομάδας και από τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ, μπορείτε να βρείτε στο Helpbet.gr.

 

Τελευταία Νέα