Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά σε Γαλλία, Γερμανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά σε Γαλλία, Γερμανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αυλαία της αγωνιστικής σε δύο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης σήμερα, καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις σε Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα. Διαθέσιμα στο κουπόνι ΟΠΑΠ τα ματς, σε ένα πρόγραμμα που κυριαρχούν οι αγώνες για τις δεύτερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων Γαλλίας και Ολλανδίας. Δράση υπάρχει και στο μπάσκετ, με συναντήσεις για την Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από την Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στη Γαλλία Ντιζόν και Μαρσέιγ στην έδρα της πρώτης και οι Μασσαλοί μετρούν το απόλυτο νικών. Η Μαρσέιγ παρότι αγωνιζόταν κεκλεισμένων των θυρών και με σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση που προηγήθηκε χρονικά επικράτησε της Μπορντό (1-0), αποτέλεσμα που «έστρωσε» το κλίμα.

Στα θετικά για τον προπονητή της ομάδας, Ρουντί Γκαρσιά, το γεγονός πως είναι σε θέση να προσφέρουν εκ νέου τις υπηρεσίες τους οι σημαντικότατοι Στρόοτμαν (κεντρικός μέσος) και Τοβέν (επιθετικός, 11 γκολ σε 22 συμμετοχές). Τα δεδομένα μοιάζουν θετικά έτσι για τη σημερινή αναμέτρηση. Οπως άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, η Ντιζόν είναι μία ομάδα που δεν αποφεύγει τα λάθη στην άμυνα ενώ διαθέτει και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος.

Επιλέγουμε το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.02 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Championsbet

Προβάδισμα και για τη Λεβερκούζεν, η οποία έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Μάιντζ. Η Λεβερκούζεν δεν ήταν κακή στο ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε χρονικά και την ήττα-αποκλεισμό στην έδρα της Χάιντενχαϊμ (1-2), πλήρωσε όμως το γεγονός πως υστέρησε δημιουργικά. Πιθανότατα το αποτέλεσμα αυτό θα «ξυπνήσει» την ομάδα, η οποία βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στα μέτρα και τις δυνατότητές της θεωρείται η σημερινή εκτός έδρας συνάντηση με την Μάιντζ και μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό.

Με τις δύο αυτές επιλογές, το διπλό της Μαρσέιγ στο Σαμπιονά και το διπλό της Λεβερκούζεν στην Μπουντεσλίγκα, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα