Προγνωστικά Στοιχήματος | Φορτσάρει από νωρίς ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Φορτσάρει από νωρίς ο ΠΑΟΚ

bet365

Hμέρα Κυπέλλων απόψε στην Ευρώπη με δράση σε Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και Γαλλία. Παράλληλα, από τα υπόλοιπα ματς του αποψινού κουπονιού ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Α΄ και Β’ Αγγλίας.

Μετά τις δύο σερί τριάρες επί Αστέρα και Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στην Παναχαϊκή. Η ήττα 2-1 στην Πάτρα τον έφερε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά προφανώς θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο «Δικέφαλος» εσχάτως αποδεικνύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει επιθετικά και δίχως τον Πρίγιοβιτς. Εξι γκολ σε δύο ματς πρωταθλήματος χωρίς τον Σέρβο φορ, ενώ παραμένει αήττητος στην Τούμπα όσον αφορά στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του. Ασφαλώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας κι έτσι οι Θεσσαλονικείς θα θελήσουν από νωρίς να μπουν σε τροχιά πρόκρισης. Σε απόδοση 2.58 στηv Betshop το ενδεχόμενο να βρουν τουλάχιστον δύο φορές δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο.

Πρώτος προημιτελικός στο Κύπελλο Ολλανδίας, εκεί που η Αλκμααρ περιμένει τη Φίτεσε στις 21:45. Οι δύο ομάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο φετινή σεζόν, αφού τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός με τη Φίτεσε τέταρτη και την Αλκμααρ πέμπτη. Αμφότερες επέστρεψαν με νίκες και τριάρες στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και έδειξαν ότι επιθετικά είναι συνεπέστατες. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και μέσω της στατιστικής, με τη Φίτεσε ειδικά να μετρά επτά σερί goal/goal στο πρωτάθλημα. Πολλά γκολ έχουν συνήθως και τα ματς των γηπεδούχων, γεγονός που κάνει το over να περνά σε πρώτο πλάνο.

Τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος κλείνουν με μία επιλογή από το μπασκετικό κουπόνι και συγκεκριμένα το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας που έχει υποχρεώσεις απόψε είναι ο Προμηθέας. Φιλοξενεί στην Πάτρα τη γαλλική Στρασμπούρ και έχει «χρυσή» ευκαιρία ώστε να φτάσει πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Στην έδρα τους οι παίκτες του Γιατρά είναι αρκετά αξιόπιστοι και κοντράρονται με μία ομάδα εκτός φόρμας. Για τον λόγο αυτό, κρατάμε τον άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα